Vrei să ai parte de o experineță personalizată alături de un stilist? Eu te pot ajuta!

Sabina Croitoru este numele meu și sunt fashion stylist și fondatoarea București stilat. Dacă ai dat click pe această pagină înseamnă că ești interesat/ă de serviciile de consultanță de imagine so let’s make it fun and less boring!

Consultanță de imagine
În drum spre o prezentare din cadrul feeric Fashion Week. Photo by Matei Vasilescu

Ăsta e paragraful în care mă laud cu ce am făcut. Ei bine, am început sa scriu articole de fashion de la 16 ani, erau bine documentate și atunci să știi. Am început București Stilat tot cam pe atunci pentru că nu voiam să fiu limitată și astfel am putut scrie fix ce mi-a plăcut. Am ajuns să colaborez cu Fashion Premium Magazine, unde am avut articol în print și am lucrat și la pictoriale. Ador să fac ședințe foto, fie că e pentru o revistă ori brand. Sunt mereu într-un proces de învățate pentru că asta înseamnă să fii un stilist și fashion editor bun. Mereu la curent cu tendințele, noile colecții etc. Am ținut și două workshopuri de stil și mai sunt și câteva în plan. În prezent colaborez cu The Smart, unde promit că voi face doar proiecte cool. În timpul liber scriu aici, so stay tuned!

Am lucrat alturi de sute de clienți ca și consultant de imagine/stilist/personal shopper (sper că am enumerat toți termenii). Rezultatul final a fost mereu un zambet larg și fraze precum : “Nu mă așteptam să găsăsesc atâtea lucruri!” / “Nici nu m-aș fi gândit că asta mi-ar sta bine!” / ” Abia aștept să port noile ținute!”

Ce fac eu, pe scurt. Stăm de vorbă, vedem ce stil de viață ai, ce repere stilistice ai (pe cine admiri, un style icon care-ți place), îmi spui ce te nemulțumește la actuala ta garderobă, ce vrei să transmiți prin ținutele tale. Partea a doua, te analizez bine ca să-mi dau seama ce siluetă și pigmentație ai pentru a-ți pune în valoare toate atuurile. După asta, în funcție de serviciul ales, mă ocup de partea care ține doar de mine, adică am grijă să-ți construiesc ținute perfecte pentru tine.

consultanță de imagine
Rubrica mea de meanswear din FPM

 

Servicii

Wardrobe Detox – Dacă simți că ești copleșită de piesele din garderobă și nu mai știi cum să le îmbini, aici intervin eu. Luăm pe rând fiecare haină, fiecare pantof, fiecare geantă și ne asigurăm că sunt potrivite stilului tu vestimentar. Triem piesele, păstrăm doar ceea ce este purtabil și cu ele îți construiesc ținute noi.

Durată – 3 ore

Preț – 500 lei

 

Personal Shopper – Vrei să aduci un aer fresh garderobei tale? Atunci hai la o sesiune de shopping alături de mine. Îți voi alege piese versatile, care să se potrivească siluetei tale, pigmentației și stilului tău de viață. Totul se încheie cu un boost de încredere.

Durată – 3 ore

Preț – 500 lei

 

Styling pentru eveniment – Pentru ocaziile speciale din viața ta, atunci când ținuta vrei să nu fie o grijă!

Durată – /

Preț la cerere

 

Styling online – Pentru momentele în care ești mult prea ocupat/ă și ai nevoie de sfaturi în privința ținutelor tale ori vrei să îți cumperi ținute noi.

Durată – 2 ore

Preț – 200 lei

 

Style Makeover – Acest serviciu include Wardrobe Detox și Personal Shopper. Am grijă să ai o garderobă perfect și completă, adaptată stilului tău de viață.

Durată – 6 ore

Preț – 900 lei

Toate serviciile sunt valabile atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Guys, I got your back!

 

Pentru mai multe detalii si programări, completează formularul de mai jos