Cea mai nouă colecție Chanel de la Paris Fashion Week

Categories Inspiration, Trends
Chanel

Tocmai ce s-a încheiat ultima prezentare Chanel din cadrul Săptămânii Modei de la Paris, iar întregul show a fost o adevărată operă de artă. De la locație și decor, până la cele mai mici detalii ale ținutelor modelelor. Chanel și-a păstrat autenticitatea și în acest sezon și a folosit materialele consacrate deja, imprimeul cu logoul, iar în privința croiurilor au fost adaptate la noile tendințe, fiind o colecție chic, dar și funcțională.

Cu un număr impresionant de 82 de lookuri, noua colecție a oscilat între culori pastel, nuanțe nude și black&white. Impresionanta locație a fost amenajată precum o plajă, având toate componentele pentru acest cadru relaxat. Modelele au defilat desculțe pe nisip, ca și cum făceau o plimbare de-a lungul malului, cu apa la picioare. Atmosfera a dat clar tonul showului, iar Chanel ne-a dovedit încă o dată că poate face orice prezentare să fie grandioasă și să transpună publicul în ambientul dorit.

Superbele piese sunt clar un start pentru viitoarele tendințe. Sandalele purtate în manâ aveau tocul transparent, undetaliu demn de luat în seamă pentru că va deveni în curând o piesă purtată de toate iubitoarele de modă. Manechinele au defilat cu câte două genți, prinse între ele, iar acest styling propune integrarea mai multor accesorii de același fel într-o ținută și este o combinație rar întâlnită. Piele de cap din pai au fost și ele prezente, ba chiar des întâlnite. Ori pălării de pai cu boruri nefinisate sau vizoare cu logoul brodat. Acestea sunt doar o parte din elementele de care trebuie să ții cont în sezonul de primvară-vară 2019.

Chanel

Chanel

Chanel

Chanel

Chanel

Chanel

Chanel

 

Style architect
Fashion editor
Fondator Bucuresti Stilat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *