Ciocatele albe – noul trend în materie de încălțăminte

Categories Inspiration, Tips&Tricks
ciocatele albe

Hello, there! Astăzi este despre tendințe, și nu orice fel de tendințe! După cum știi deja, moda revine, dar la o așa revenire a ciocatelor albe nu se aștepta multă lume. Genul ăsta de încălțări nu au fost văzute ca piese fashion pe care să le vedem purtate de it girls ale momentului. 2018 a produs o schimbare în acest sens și asistăm la intrarea (timidă) pe scena modei a ciocatelor albe. Știu , știu, te gândești că nu ai purta așa ceva, că nu arată bine etc. Drept să-ți spun și eu am fost puțin reticentă inițial, asta până să încep să experimentez cu câteva combinații.

Dacă și ție îți place să experimentezi cu trendurile și nu-ți e teamă de piese așa puternice, atunci ai găsit locul din care să te inspiri. În primul rând nu trebuie privite ciocatele ca pe ceva purtat de un cowboy și să te gândești la un outfit din denim, acompaniat de o pălărie pe măsură. Scoatem ciocatele din contextul lor și le transpunem în cele mai chic outfituri.

ciocatele albe
This is what I’m talking about!

Avem aici exemplul perfect în care să poți integra ciocatele albe în ținutele tale. Pot ajuta la trecerea de la garderoba de vară la cea de toamnă. Iei rochia preferată de care nu te poți despărți încă, adaugi un blazer și ai o ținută super stylish pentru zilele ceva mai răcoroase de toamnă (can’t wait for layering!).

Mai jos am să vă prezint câteva ținute ceva mai fancy, construite de mine, începând cu ceva casual până la una perfectă pentru un garden party pe final de vară. Dacă simți că ai nevoie de ceva mai mult ajutor stilistic, îmi poți scrie aici pentru a-ți programa o ședință de consultanță vestimentară.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Casual with a twist

ciocatele albe

O astfel de combinație casual este ușor de purtat, simplu de alcătuit, dar de efect. Spun asta pentru că nu multă lume are încredere să îmbine mai multe piese statement. Fusta din denim cu acest croi asimetric duce denimul la urmatorul nivel. În materie de accesorizare poți plusa și cu cateva bijuterii în funcție de stilul tău. Micro ochelarii de soare au fost (și încă sunt) un mare trend al acestui an, dar asta nu înseamnă că nu-i poți păstra mai mult timp în garderobă pentru că pot fi extrem de stylish în multe combinații. Nu-mi place să promovez trendurile care peste câteva luni dispar complet. Precum ciocatele, sunt piese ce îți pot completa garderoba și pe care le poți mixa în mai multe maniere.

Fashion Week style

ciocatele albe

Ciocatele înalte sunt cât se poate de stylish! Pentru o astfel de ținută ai nevoie de o rochie cu poale de tul, un hanorac de aceeasi culoare (rochia de mai sus are designul încorporat) și o geantă tot albă de efect. Combinația asta merge așa de bine datorită mixului de texturi. Tulul prin fluiditatea sa intră în contrast cu ciocatele dure și astfel este creat un outfit echilibrat care arată în același timp feminin.

Fancy garden party

ciocatele albe

Aplicații cu pene și vintage! Unul dintre mixurile mele prezerate. O rochie cu pene/fulgi oferă acel aer delicat și stilat, îmbinată cu pantof cu toc sau sandale poate arăta încărcat și nu ar fi potrivit pentru o petrecere pe iarbă. Aici intervin ciocatele! Dau un aer proaspăt ținutei și sunt și un element util într-o astfel de situație. Dacă este o petrecere de zi, ori începe ziua, adaugă și o pereche de ochelari vintage și o să ai cea mai chic ținută (pinky promise)!

 

Style architect
Fashion editor
Fondator Bucuresti Stilat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *