Scurt ghid de mixarea culorilor

Categories Inspiration, Street style, Tips&Tricks
mixarea culorilor

Mixarea culorilor . . . știu că este un subiect dezbătut de multe dintre voi așa că am zis să prezint câteva variante care să vă ajute la alcătuirea ținutelor. Fie că ești grîbită dimineața și nu vrei să întârzii la job ori ai un eveniment important la care urmează să participi și nu ai idee cum să îmbini culorile, cu siguranță vei găsi mai jos idei care să-ți ușureze alegerile.

Dacă nu ești adepta ținutelor colorate și preferi all black acum este timpul să încerci ceva nou. Cuorile luminează tenul și fac o ținută mult mai stilată, chiar dacă piesele sunt cu un croi simplu. Folosește-te de culori în favoarea ta pentru a evidenția atuurile și te asigur că vei purta hainele mult mai încrezătoare. Hai să vedem câteva variante pentru mixarea culorilor!

Green & Blue

mixarea culorilor

Let’s start bold! Cum altfel decât cu un mix între albastru și verde? Sunt ambele culori puternice, dar merg de minune împreunaă. Există multe variații pentru această combinație, în funcție de nuanța culorilor și de textura materialelor folosite.

Dacă nu vrei să te aventurezi către ceva așa de îndraăzneț poți opta pentru bleumarin și verde smarald. O rochie intr-o astfel de nuanță asortată cu o pereche de pantofi albaștri sunt mixul perfect pentru o seară elegantă. O variantă casual poate fi o fustă albastră îmbinată cu un tricou verde, iar una din piese să conțină un print pentru a da un plus ținute.

 

 

 

 

 

 

 

Pastel & Nudes

mixarea culorilorAi o zi în care nu ai timp sau rămbare să alcătuiești o ținută bine gândită? Îți prezint soluția perfectă. Alege îmbinarea pieselor nude și a celor pastel. Este un mixul cu care mergi la sigur. Acum, în sezonul cald, poți opta pentru o rochie într-o nuanță pastel pe care să o accesorizezi cu piese nude. O geantă bej ori crem merge de minune într-o astfel de ținută.

Când vine vorba de materiale, mergi la sigur cu fibrele naturale precum inul ori mătasea. Sunt stylish, dar și confortabile pe timpul verii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Monochrome all the way

mixarea culorilor

 

Ai o culoare preferată? Sau poate îți place cum o anumită culoare îți scoate în evidență ochii. Ei bine, o poți purta din cap până-n picioare. Pentru o astfel de abordare trebuie să acorzi atenție sporită croiului și materialelor. Cel mai usor este să alegi haine cu texturi similare. De exemplu, o cămașă din mătase merge cu o fustă de voal. Ambele au cădere ușoară și sunt vaporoase. Pentru zilele mai reci de toamnă încearcă pantalon de stofă cu o helancă de catifea.

Alegerea culorii rămâne la latitudinea ta. Have fun!

 

 

 

 

 

 

 

Dacă vrei servicii complete de styling programează-ți o sedință de consultanță vestimentară alături de mine. Vei descoperi paleta cromatică potrivită pentru tine și multe altele. Mai multe detalii găsești aici.

 

 

Style architect
Fashion editor
Fondator Bucuresti Stilat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *