Festival Look – Menswear Guide

Categories Inspiration, Tips&Tricks
Festival look

Hello, guys! Fiind sezonul festivalurilor, nu putea lipsi un astfel de articol pe tema asta. Am stat puțin și m-am gândit ce aș putea să scriu fără să se mai regăsească încă pe cel puțin 5 site-uri. Bingo! Un articol dedicat bărbaților, pentru că și voi mergeți la festivaluri, dar din păcate ați fost neglijați de revistele de modă. I’m here for you! Pe la noi nu sunt nici multe surse din care să te poți inspira la alcătuirea outfiturilor, iar dacă vrei să arăți din peisaj și să nu devii total neobservabil printre toate ținutele boho chic ale tipelor, ai ajuns în locul potrivit. Cred că sunt câțiva factori majori care compun un festival look reușit și anume stilul relaxat, accentul de coolness și confortul. Până la urmă e un eveniment la care vrei să te distrezi și urmează să stai câteva ore în căldură, deci zic să nu complicăm lucrurile prea tare.

The Printed Shirt

Festival look

Cămășile cu imprimeu și-au făcut marea revenire, după niște ani buni de damnare. Acest lucru nu poate decât să mă bucure, pentru că vă oferă vouă o libertate stilistică mai mare. Fie că ești adeptul imprieurilor baroc in stil Versace ori ceva floral cu tentă de California, o astfel de cămașă scoate orice ținută din banal. Pune în partea de jos o pereche de shorts din in într-o culoare care să se asorteze cu printul și ai obținut un look super fresh fără prea mult efort sau bătăi de cap. Get some cool sunglasses and you’re done!

The Bandana Look

Festival look

Piese de bază, simple la care adaugi clasica bandană roșie. That’s it! Nu trebuie să te complici să compui ținute super în trend dacă nu e pe stilul tău. O pereche de jeans cu un tricou alb sunt baza perfectă. Bandana o poți lega pe cap, la mană, la gât sau de gaica pantalonilor.

The Basics

Festival look

Dacă ești genul care se duce la festival stric pentru muzică, înseamnă că nu vrei să-ți bați capul cu o ținută. Am și varianta pentru tine, ca să nu pierzi deloc timp când îți alegi hainele. O pereche de chinos scurti, o cămașă cu mânecă scurtă din lyoncell, dacă le alegi în culori contrastante ai puncte bonus.

The Cosy Jumpsuit

Festival look

Ok, știu că poate părea puțin ciudată o salopetă, dar te asigur că pentru un astfel de eveniment e super comod să porți doar o piesă pe tine. Scapi de grija asortatului și vei avea și o ținută super actuală. Cei care sunt la curent cu tendințele știu despre ce vorbesc.

The Colour Splash

Festival look

Colours everywhere! Dacă tu ești persoana pozitivă din grupul tău de prieteni, clar trebuie să încerci aboradrea asta! Poți alege nuanțe de pastel pe care să le îmbini, mov pal cu mentă și baby blue. Astea ar fi doar trei dintre nuanțele care pot fi combinate. Pentru un look skater-street precum cel de mai sus, șosetele fac totul așa că pune unele cu imprimeu cât mai nebun.

The Straw Hat

Festival look

Poate ești pe stilul ceva mai italianish, iar dacă ai auzit de sprezzatura și porți pantaloni cu pense la betelie, clar ăsta e lookul pentru tine. Alege ceva din piese tale existente în garderobă, ceva din in ar fi perfect. O cămașă flowy și evident, piesa de rezistență, pălăria de pai.

Sper că am putut să vă inspir, iar dacă vrei cu adevărat o garderobă gata pentru toate festivalurile ce vin, nu ezita să apelezi la serviciile de consultanță vestimentară. Mă găsești aici dacă vrei mai multe detalii.

Kisses,

Sabina

 

Style architect
Fashion editor
Fondator Bucuresti Stilat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *