10 secrete de stil de la cele mai chic femei din lume

Categories Stories

Moda franțuzească poate fi misterioasă, dar nu e în totalitate de neobținut. Femeile acestei țări extrem de chic sunt mereu în topul celor mai pricepute când vine vorba de stilul effortless – nici o altă națiune nu poate contesta acest titlu. Pentru a putea să adoptăm stilul lor relaxat de a se îmbrăca, sunt câteva reguli de stil pe care trebuie să le încorporăm în propria noastră garderobă și astfel aducem puțin din acel je ne sais quoi.

Poză Instagram/@lifeofboheme

Este posibil să știi deja regulile principale ale modei franțuzești. De exemplu, să-ți piepteni părul este un act de nefăcut, nu trebuie să aduni mormane de haine și tot ce porți trebuie să arate pus la întâmplare pentru a încuraja percepția celorlalți că tu probabil ai avut o noapte foarte fun.

Franțuzoaicele se distrează și trăiesc viața la maxim – sau cel puțin asta ne exprimă ținutele lor – dar este mult mai mult de atât, sunt nuanțe și factori care fac garderobele lor astfel. Și despre asta urmează să vorbim. Așa că înscrie-te la școala noastră de stil franțuzesc, unde vei învăța de la lucrurile esențiale până la cele mai avansate stagii de chic.

 

@jeannedamas

1. Cel mai mare style icon este mama ta

Da, este ceva normal să te îmbraci similar mamei tale sau chiar să porți același outfit. Un stil minunat și piesele clasice nu se învechesc niciodată, așa că de ce să nu te bucuri de aceste piese? It girl, Jeanne Damas a demostrat acest lucru, pozând alături de mama sa în outfituri identice.

Camille over the rainbow

2. Oricând e posibil, arată-ți picioarele

Poate toate franțuzoaicele sunt binecuvântate cu picioare perfecte precum Camille Charriere. Poate ele știu cum să poarte pantalonii scurți și să arate bine. Poate ambele. Blazerul lung și geanta de piese fac ținuta mai elegantă, iar teneșii uzați duc totul într-o sferă casual.

Sandra Semburg

3. Poartă doar tocuri în care poți să mergi

 

4. Piesele croite pentru tine sunt un must

5. Încearcă mereu să-ți definești talia

6. Nu-ți fie teamă să porți ceva sexy

7. Mereu investește în haine de calitate

8. Dacă pui accentul pe accesorii, păstrează restul outfitului simplu

 

9. Poartă hainele de vacanță oricand vrei

10. Fii nonșalantă

Sursă

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *