O să vezi modelul ăsta de colanți peste tot primăvara asta

Categories Trends
colanți

Cum sezonul cald se apropie, noi evident avem grijă ca garderoba ta, atât pentru weekened cât și pentru serviciu să conțină piesele esențiale, dar adăugând câteva piese la colecția de sport este la fel de important. Am depus eforturi să găsim cei mai fresh colanți pentru primăvara asta și am descoperit ce poartă toate modelele. Jenn Bandier ne-a oferit câteva sfaturi în materie de shopping. Când am întrebat-o despre cel mai popular trend sport ne-a împărtășit că “prim[vara aceasta colanți cu imprimeu au devenit un clasic. Îndrăgim îndrăzneala, imprimeul floral inspirat de Havana. Ne plac mult și imprimeurile tie-dye, care erau foarte cool în anii ’70”.

Acum este timpul să le dai o pauză colanților tăi negri și să-i înlocuiești cu ceva puțin mai jucăuș. Pentru a-ți ușura cumpărăturile de primăvară, am ales câțiva colanți cu imprimeu pe care să-i adaugi garderobei tale în acest sezon.

colanți

Colanți Puma

colanți

Colanți Adidas

colanți

Colanți Puma

colanți

Colanți Femi Stories

colanți

Colanți Puma

colanți

Colanți Reebok

colanți

Colanți + Bluză Forever21

colanți

Colanți Forever21

colanți

Colanți Forever21 Active

colanți

Colanți HUE

Încearcă cele mai cool combinații cu acești colanți. Îi poți mixa în outfituri casual cu un sacou structurat specific anilor 80, o pereche de pantofi cu toc mic și, evident, ochelari de soare supradimensionați. O altă variantă care merită încercată este asortarea lor cu o fustă de tul. În partea de sus un tricou clasic alb este mereu o opțiune bună și o geantă încăpătoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *