Ghidul celor mai trendi pantofi pe care trebuie să-i cumperi acum

Categories Inspiration, Trends
pantofi

Cu un nou sezon la orizont și o prognoză meteo care nu ne lasă să ne bucurăm de el, ne pregătim de primăvară cum putem mai bine și neîmbrăcăm momentan mai gros decât ar fi normal. Ceea ce putem face până la venirea primăverii este să ne aventurăm la cumpărături în conformitate cu noile tendințe primăvară-vară 2018 în materie de pantofi.

De la sandale cu cristale la pantofi cu buline, ghete cu print leopard până la pantofi cu călcâiul gol din satin și tocuri transparente – îți prezentăm cele mai hot încălțări în care trebuie să fii văzută.

Asta ar putea suna puțin copleșitor, dar am atașat fiecărui trend câteva sugestii pe care merită să le cumperi. Sună bine? Dă scroll mai jos pentru a afla ce trenduri de încălțăminte o să vezi peste tot primăvara asta.

1. Polka Dots

pantofi

Style note: Dacă ești adepta imprimeurilor, lasă-te convinsă să te îndrepți către zona bulinelor. Da, polka dots sunt în pragul de a devenit the it print al sezonului și nu am putea să ne bucurăm mai mult de acest lucru pentru că este unul dintre cele mai versatile imprimeuri. Când vine vorba de model, alege culori neutre – gândește-te la nuanțe de bleumarin, galben, monocromatic, în orice stil de la saboți la pantofi cu toc chiar și platforme.

pantofi

Pantofi negri cu buline albe – Kalapod

pantofi

Espadrile cu buline albe – Kate Spade

pantofi

Adidași cu buline negre – Sacuony

2. All-White

pantofi

Style note: The eighties are back (au plecat vreodată) – și celebrăm asta cu o investiție intr-o pereche de pantofi complet albi. Cu toc jos, înalt, sandale, botine sau papuci – sunt nenumărate moduri de a purta acest trend.

pantofi

Saboți albi – Calvin Klein 

pantofi

Bocanci albi – Tamaris

pantofi

Sandale albe – Public Desire

3. All the sparkle

pantofi

Style note: Dacă nu ești adepta blingului, atunci continuă să dai scroll peste partea asta pentru că în caz că ai ratat , cristalele sunt in trend. Aplică-le pantofilor și mergi mai departe strălucind.

pantofi

Adidași slip-on – Carlos

pantofi

Papuci – Carlos

pantofi

Pantofi albi – True Decadence

4. Chunky Trainers

pantofi

Style note: Uită de adidașii sleek, slim, minimaliști – acum trebuie să îmbrățișezi latura practică, cu adidași chunky care promit confort maxim.

pantofi

Adidași – Adidas

pantofi

Adidași – Adidas by Stella McCartney

pantofi

Adidași roz – Marco Tozzi

5. Animal Prints

pantofi

Style note: Nici o surpriz[ aici – animal printul este încă IN. Crezi că asta este o opțiune sigură? Doar privește ținuta Lisei Aiken, e imposibil de cool în timpul lunii modei și se face remarcată în mulțime.

pantofi

Sandale leopard print – Prada

pantofi

Botine snakeskin – Sam Edelman

pantofi

Adidași – Cole Haan

Sursă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *