Despre haine cool și Klimt

Categories Bucharest now, Inspiration, Trends
klimt

Bună, dragilor! Vreau să vă aduc puțină culoare într-o zi de luni. Spun asta pentru că știu cât de greu e să-ți începi săptămâna, mai ales cu vremea de afară care nu te îmbie să calci afară din casă. Așa că, pregătește-ți cafeaua, ceaiul sau ciocolata caldă, așează-te comod și hai să stăm puțin de vorbă. Poate ai intuit din titlu subiectul articolului de astăzi, dar  te asigur că este vorba de mult mai mult de atât. Este vorba de pasiune, mult talent și piese vesimentare unicate. Ți-am stârnit interesul, nu-i așa? Ei bine hai să dezbatem mai pe larg subiectul ăsta pentru că sunt sigură că o să te încânte.

klimtNu cu mult timp în urmă am avut plăcerea să descopăr un om cu adevărat talentat. Numele său este Ana Rădulescu. Dacă te întrebi ce este așa special la ea, răspunsul este în rândurile de mai jos. Este studentă la UNARTE la secția modă în anul 3, ceea ce înseamnă că urmează să aibă lucrearea de licență în curând. Un rând de aplauze pentru încurajare! De la ea mi-am achiziționat minunata jachetă din poze. Cred că te-ai prins care e lucrul magic pe care ea îl face, anume să aducă o geacă de denim la rangul de artă. Din mâinile sale ies piese la care nici nu te aștepti. Pictează cu măiestrie piesele, astfel ies din banal și devin un statement vestimentar ce nu trebuie să-ți lipsească din garderobă. Un mare plus îl constituie faptul că îți poate realiza orice model vrei, fie că e vorba de o pictură renascentistă ori un desen abstract.

Ceea ce mi-a atras atenția pe langă jachete, a fost faptul că face și ii pictate. În sezonul cald, o ie personalizată mixată cu o fustă din denim sunt o combinație IN. Nu te ingrijora în privința calității picturii deoarece este realizată cu o vopsea special pentru textile ce se presează la o temperatură de 170 grade Celsius. După procesul ăsta, pictura devine ca orice imprimeu textil, deci se poate spăla fără griji că se va degrada.

Pentru că am rămas plăcut surprinsă de ceea ce am descoperit până acum, am vrut să aflu mai multe despre munca Anei și am aflat că pasiunea ei se extinde pe mai multe planuri. Conduce un atelier de croitorie ce are deja în spate 27 de ani de experiență. Acesta fiind alt loc în care spiritul creativ are frâu liber și croitoresele aduc la viață piesele vestimentare. Îți pot face haine la comandă, special croite pentru tine, sau poți alege ceva din gama deja existență. Eu am pus deja ochii pe câteva rochii de seară, rochii de catifea și un super sacou de catifea. Apropo de catifea, se poartă și în 2018.klimt

În titlu scrie și ceva de Klimt, nu am uitat să știi. Pictura de pe jacheta mea e o reproducere a pictorului (se numește Freya’s Tears în caz că voiai să dai un search pe Google). Mi-a plăcut la nebunie din mai multe motive, în primul rând pentru că Gustav Klimt se numără printre pictorii mei preferați, în al doilea rând, Ana a realizat pictura exceptional și în ultimul rând, îmbinarea culorilor din pictură cu cea a jachetei și a texturilor este de vis. Asta a fost o scută notă a stilistului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Style architect
Fashion editor
Fondator Bucuresti Stilat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *