Tu știi să faci layering?

Categories Inspiration, Tips&Tricks
layering

Buna, dragilor! Pe cât de mult îmi place moda și sunt mereu la curent cu cele mai noi trenduri, trebuie să fiu realistă. Clima țării noastre nu ne permite să ne îmbrăcăm precum vedem că se îmbracă bloggerițele internaționale. Nu-mi place să fiu delăsătoare chiar dacă vremea de afară nu este atât de permisivă. Hai să scapăm de limitările stilistice care pot apărea la venirea frigului. Nu trebuie să purtăm doar outfituri negre sau bleumarin.

Am menționat în titlu cuvântul layering. Dacă nu esti familiarizată cu termenul, layeringul reprezintă tehnica prin care pui multe haine pe tine și in același timp arăți stylish. Îmi place să mă folosesc de metoda asta în zilele reci de iarna pentru ca pot imbina astfel utilul cu placutul.

Joacă-te cu texturile

layering

layering

Poți alătura în același outfit texturi fine mixate cu materiale mai groase. Secretul este să pui materialele mai subtiri ca bază apoi gradual să adaugi hainele mai groase. Se potrivesc hainele tricotate cu denim și mătase. O astfel de combinație nu poate da greș niciodată. Dacă nu-ți plac paltoanele groase, încearcă să adaugi mai multe straturi, precum în poza de mai sus. Un blazer din lână poate fi alegerea perfectă peste o jachetă de jeans slim. Pe sub poți jongla cu mai multe, precum cu o helancă sau o camașă cu un pulover. De reținut este faptul că nu trebuie să te aventurezi spre culori prea puternice, trebuie să fie complementare, nu în tonuri vibrante. Prea multe culori pot face combinația să fie prea încărcată și de asemenea adaugă mult prea mult volum.

Recomandările editorului

PULOVER

BLAZER

Go monchrome

layering

O combinație cool este mixul de haine din aceeași familie de culori. Pot să difere tonurile, dar important este să păstrezi culoarea. Este o combinație fresh ce se poate aplica pentru ținute sport-casual.

Recomandările editorului

HANORAC

GEACĂ

Layering feminin

layering

Fustele și rochiile nu trebuie să fie piese strict pentru sezonul cald. Alege unele din materiale mai groase precum fusta din piele din poză. Mai există și variantele din lână ce sunt cu siguranță călduroase. O pereche de cizme ce trece de genunchi completează perfect un astfel de outfit.

Recomandările editorului

FUSTĂ

PĂLĂRIE

 

Style architect
Fashion editor
Fondator Bucuresti Stilat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *