Află care sunt cele mai chic tricouri

Categories Bucharest now, Inspiration, Street style, Trends
tres french shop

Îți place stilul franțuzesc? Mie una îmi place enorm și vreau să împărtășesc cu voi secretul unui outfit tres fresh, tres french! Este vorba de adaptarea rafinamentului francez la moda actuală. Este mai mult decât un trend, este un stil de viață și de modul în care te poți exprima stilistic. Hai să vedem cum poți integra un astfel de tricou în garderoba ta.

Street style

tres french

Da, un simplu tricou poate să fie integrat într-un outfit elevat. Nu trebuie să te mai limitezi la piese ce erau considerate clasice, potrivite pentru o ținută elegantă. Acum aduci în actualitate un look classy-french cu un tricou ce exprima un mesaj puternic. Poartă-l în sezonul rece alături de un palton texturat pentru un aer stylish. Dacă vrei să încerci ceva mai îndrăzneț poți alege un palton cu un aspect complet clasic, iar tricou vine în contrast.

Colecție JE M EN FOUS

tres french

Un tricou cu un mesaj puternic, dar nu cel care pare la prima vedere. Tricoul de mai sus se referă la frumosul roman autobiografic scris de Marguerite Duras. Un simplu cuvant ce are o însemnătate profundă și este strâns legat de înțelesul iubirii și de toate fațetele acestui sentiment.

Colecție L AMANT

Colecție FAMME FATALE

Așa arată femeia modernă, cea care trăiește în prezent și dărâmă prejudecățile. Femeia independentă, femeia încrezătoare, femeia care se bucură de fiecare moment! Tres French este mai mult decât un brand, este o comunitate ce reunește femeile de pretutindeni. Dacă ești atrasă de stilul de viață al franțuzoaicelor ori de literatura lor, ai găsit locul potrivit. Poți purta un tricou încărcat de referințe culturale. Fiecare colecție este inspirată de un aspect cultural din sfera Franței. Regășesti operele dramaturgilor, romancielor, dar si versuri celebre. Sigur găsești o piesă cu care rezonezi.

Pe cei de la Tres French îi poți găsi pe FACEBOOK și INSTAGRAM.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *