Ce să nu porți de sărbători – Party Season

Categories Inspiration, Tips&Tricks
party season

The party season is on!  Mai este atât de puțin până la venirea Crăciunului, mai apoi Anul Nou. Timpul trece atât de repede încât nu ai timp să te ocupi de cadouri, organizarea petrecerii și de outfitul perfect. Cu primele două nu te pot ajuta, dar în legătură cu ținuta, I got your back! Mereu ne întrebăm cum să ne îmbrăcăm de sărbători. E frig, dar vrei să arăți că ai stil și în același timp nu vrei nici să pară că te-ai străduit prea mult. Pe scurt, să fie totul perfect precum piesele de puzzle, toate să se îmbine perfect.

Renunță la stereotipuri

Catifea, paiete, rochii mulate. NO,no,no! Din comoditate, de multe ori, alegem ținute nu tocmai inspirate pentru că așa vedem în jur. Au apus vremurile în care rochițele cu paiete lăsau mulțimea mută de uimire. Să nu ne înțelegem greșit, există rochii cu paiete ce pot fi cât se poate de actuale, dar aici vorbim despre cele pe care le știe toată lumea… Nu, nici rochiile mulate care abia acoperă o treime din corp nu mai sunt IN.

Scapă de

Încearcă în schimb

Prima rochie ar fi potrivită dacă mergi la o petrecere cu tematica Jessica Rabbit, altfel ar trebui să rămână acasă de sărbători. Încearcă o variantă mult mai stylish a pieselor cu paiete, anume o fustă. Combinată cu un blazer masculin adaugă ținutei nota chic de care are nevoie. Pentru un plus de confort, pantoful cu toc bloc sunt alegerea perfectă.

Scapă de

rochie catifea

Încearcă în schimb

haine revelion

Rochiile de catifea sunt de domeniul trecutului. Arată bine, dar au fost prea mult purtate și sunt o alegere previzibilă. Optează pentru o ținută ceva mai îndrăzneață pentru party season-ul de anul acesta. O rochie tip furou peste care porți un halat de catifea aduce la viață aerul hollywoodian al anilor ’50.

Scapă de

salopeta eleganta

Încearcă în schimb

culottes

Salopetele au fost un mare trend în rândul hainelor de petrecere. Subliniez, au fost. Dacă nu-ți place să porți rochie, varianta perfectă pentru tine este fusta pantalon (culottes). Un material prețios precum tafta este alegerea perfectă. Satinul este o altă opțiune dacă vrei un material mai fluid. Pune un pulover oversized în partea de sus și ținuta este gata!

Style architect
Fashion editor
Fondator Bucuresti Stilat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *