His shirt – Feminitatea unei camasi barbatesti

Categories Inspiration, Street style

Un trend ce se poarta de ani buni si anume camasa barbateasca purtata de o femeie! Am tot vazut asta in file precum Pretty woman iar actrita emana un aer aparte, foarte feminim chiar daca era acoperita de o piesa vestimentara cu cateva marimi mai mare. Un astfel de element ascunde un mister ce confera purtatoaei un aer aparte. Hai sa vedem unde se ascunde feminitatea unei camasi barbatesti.

Un trend ce a pornit din casele oamenilor, a ajuns pe podium si mai apoi pe strazile marilor capitale ale modei. Designerii au fost generosi si au adus multe interpretari ale camasilor cu un croi masculin. Clasicul alb a fost adus alaturi de o fusta cat se poate de diafana ce completeaza look-ul. Deoarece in partea superioara a corpului nu s-a tinut cont de proportii, partea de jos a fost dezgolita, lasand gleznele la vedere. Asta iti recomand si eu, daca alegi o camasa fara pense, opteaza sa lasi picioarele la vedere pentru a nu crea o silueta paralelipipedica. Cea de-a doua camasa are tot o structura clasica dar are un imprimeu ce-i taie din asprime. Purtata cu o pereche de pantaloni cu talie inalta si incheiata pana in dreptul taliei, se formeaza o silueta feminina, completata perfect de pantofii cu toc. Ultimul outfit este si cel mai extravagant. Tonurile de verde se regasesc atat in partea de jos cat si cea de sus a tinutei iar topul-corset adauga o nota burlesque. Daca esti adepta culorilor puternice, nu ezita sa-ti achizitionezi o astfel de camasa.

Un stil ceva mai simplu de adoptat este imbinarea unei camasi cu o piesa de culoare inchisa. Camasa din denim e o alegere buna pentru un o zi cat mai relaxata dar nici cea din poplin nu e o varianta rea. Ceea ce conteaza este sa te simti confortabil. Uite cateva variante care mi-au atras atentia:

camasa 1

camasa 2

camasa 3

 

Pe data viitoare,

 

Sabina

Style architect
Fashion editor
Fondator Bucuresti Stilat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *