Poarta culori deschise !

Categories Inspiration, Trends

Canicula din ultimele zile ne-a cam dat batai de cap. Ziua cald, noaptea cald, nici nu stii ce sa mai porti astfel incat sa nu simti ca te sufoci. Sfatul specialistilor este sa achizitionam haine in culori cat mai deschise, din material ce lasa pielea sa respire.

Bumbacul si matasea sunt principalele materiale vara aceasta. Acestea absorb umiditatea foarte repede, lasand o senzatie de racorire pielii.

 

Cat despre culori, saptamana modei de la New York ne-a dat cateva exemple foarte clare.

Niagara Denim Blue

O nuanta delicata de albastru, atat de versatila incat poate fi purtata cu orice accesoriu.

Flame Red-Based Orange

Aceasta culoare poate fi descrisa ca prinsa intre rosu si portocaliu, insa emana iubire, amuzament si alte sentimente calde. Fie ca o combini cu nuante neutre sau vibrante, fii pregatita sa faci senzatie.

Pale Dogwood Pink

Aceasta culoare neutra de roz, la fel de subtila ca o floare, poate reprezenta un outfit inocent si pur, in special in combinatiile monocromatice.

50 Shades of Pink

Daca nu ti-a placut niciodata rozul, pregateste-te sa te indragostesti de aceasta nuanta pentru totdeauna. Emana feminitate si cu siguranta VARA.

Dar orice ai purta, in final trebuie sa te simti comod si racorita. Evita culorile inchise si materialele groase, bea apa si foloseste crema de protectie solara. Ai grija de tine ! 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *