Accesoriul ce nu trebuie sa-ti lipseasca

Categories Bucharest now, Inspiration

Știi la ce mă refer? Husa pentru telefon! Acum este mai mult decât un obiect ce iți ține în siguranță prețiosul telefon, este un statement și un element important. Am tot văzut modele interesante și am schimbat multe huse pana acum. Știu, uneori iți e greu să decizi chiar dacă pare un lucru micuț.

Astăzi vin în ajutorul vostru! Am descoperit un shop nou, autohton ce are o gamă atipică de huse. Am zis că merită o șansă și am vrut să văd despre ce este vorba. Ceea ce a urmat m-a surprins până și pe mine. Au o gamă de huse pe nume Organika ce sunt confecționate din materiale naturale, arată foarte interesant iar cireașa de pe tort este faptul că au miros (tot natural). Am zis că trebuie să vă arăt și vouă așa că vă las și link-urile direct către magazin.

În primul rând trandafirul. E un miros ce-mi aduce aminte de curtea bunicilor ce aveau mulți trandafiri la poartă. Cumva îmi dă o oarecare nostalgie husa asta… Din ce am înțeles nici nu provoacă alergii, ceea ce a fost un mare plus. Uite așa arată.

O găsești AICI.

O alta care mi-a atras atenția a fost cea cu cafea. Da, ai citit bine, cu cafea. Are un miros demențial! Dimineața când îmi sună alarma și simt mirosul ei parcă e deja o cană de cafea care mă așteaptă (păcat că e doar în imaginația mea).

O poți cumpăra de AICI

Ultima despre care vreau să vă spun este cea cu fân. Miroase a vacanta la munte, a natură și parcă te poți conecta cu tot ce te înconjoară. Dacă simți că zilele lungi petrecute în tumultul urban te obosesc, asta este husa perfectă pentru tine. Pe mine mă revigorează de fiecare dată. Plus că arată foarte drăgut!

O găsești AICI

Găsești la ei pe site mai multe modele dar acestea sunt cu adevărat un accesoriu stylish care duce experiența senzorială la un alt nivel.

Pe data viitoare,

Kisses

Style architect
Fashion editor
Fondator Bucuresti Stilat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *