Festival look – Hai sa vorbim despre asta

Categories Tips&Tricks

Fie că e vorba de Neversea, Untold sau Summer Well mereu înainte cu câteva zile îți plănuiești ținute care mai de care și încerci să arăți cât mai stilat. Cauți câteva poze (de la Coachella cel mai probabil) și dai o tură prin magazine pentru că sunt deja pregătite cu articole speciale de festival.  Știu că toate vedetele par că se distrează de minune dar, privind realist, nu poartă cele mai confortabile ținute pentru o zi de vară. Hai să vedem ce aspecte ar trebui evitate pentru a te putea distra în voie.

Too much glitter

Look-urile de genul acesta au ajuns foarte populare pe toate platformele de social media. Da, arată interesant, extravagant și cu siguranță atrag atenția dar să fim serioși: 35 de grade și mult dans. Parcă nu e o combinație atât de bună. Plus că știți și voi cum sclipiciul acela fin se împrăștie peste tot și rămâne pe corp pentru muuult, muuult timp. Dacă îți place mult glitter-ul îl poți folosi în cantități mai mici. Recomand strasurile de dimensiuni mici ce se aplică pe piele pentru că se pot da jos mai ușor. Tot veni vorba de machiaj, cel mai bine este să optezi pentru un look cât mai natural care să nu-ți facă tenul să se simtă încărcat și în care să te simți și tu confortabil.

Uite o variantă mai bună în locul glitter-ului excesiv.

 

Boots

Cizmele și ghetele…revin la ce am spus mai sus: 35 de grade. Nu știu cum așa ceva ar putea fi comod într-o astfel de situație. Ținând cont că festivalurile sunt în aer liber pe iarbă sau (mai nou) pe nisip, recomand încălțăminte comodă. E important să alegi ceva în care poți dansa.

Încearcă espadrile de pânză, sandale cu talpă joasă sau teneșii tăi preferați cu care știi că reziști mult în picioare.

Over accessorizing

 

Uneori, un astfel de artificiu de styling este binevenit. Nu este cazul aici. Toate bijuteriile par aruncate și nu-și au rostul în peisaj. Pe lângă faptul că devin incomode după câteva ore de purtat, nu sunt nici cea mai fericită alegere din punct de vedere stilistic și nu-ți vor face ținuta mai interesantă.

Alege ceva mai finuț dacă simți nevoia să accesorizezi.

 

Sper că ți-am putut fi de folos sau măcar te-ai amuzat puțin. Tot ce contează acum este să te distrezi la festivalul la care mergi!

 

Kisses

Style architect
Fashion editor
Fondator Bucuresti Stilat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *