Chanel cruise 2018-o colecție divină

Categories Trends
channel cruise 2018

După ce a străbătut lumea-n lung și-n lat, din Cuba până-n Seoul, alegerea lui Karl Lagerfield pentru colecția Chanel cruise de anul acesta este pe cât de extravagantă, pe atât de clasică.

Faptul că Grecia Antică  a reprezentat un moment unic în istoria umanității e un fapt arhicunoscut. Aceasta a impus standarde greu de egalat, atât în domeniul științelor, cât mai ales în cel al artelor, chiar și acum, 3000 de ani mai târziu.Astfel, nu trebuie să mai mire pe nimeni că universul antic grecesc, cu  arhitectura, istoria și legendele lui reprezintă … muza lui Karl Lagerfield pentru  Colecția cruise Channel 2017-2018-La Modernité de l’Antiquité.Mai mult, aceași muză pare să fi avut și Coco, în  special la începutul carierei sale când a creat costumele pentru Antigona lui Jean Cocteau.

Comparativ cu ediția din toamnă, când piesa de rezistență a fost o rachetă, sau primăvara trecută când totul a fost o Havana  colorată, ediția de anul acesta a fost destul de modestă.Pentru că Lagerfield nu a putu să-și ducă colecția în Grecia, a decis să aducă Grecia în Paris.Grand Palais  a fost transformat pentru câteva ore într-o parte a Iliadei lui Homer, mai precis în Templul lui Poseidon.”Standardele de frumusețe ale Greciei Antice încă se aplică.Nimeni nu a propus vreodata un model mai veridic.Mai mult, toată Renașterea se bazează pe Antichitate.Aceasta reprezintă tinerețea lumii,imprevizibilitatea, și puterea, asemea zeilor ce nu au milă ” comentează  Karl Lagerfiel.

Și, dacă tot veni vorba de divinități, fetele ce au încheiat prezentarea colecției au fost mai degrabă zeițe decât muritoare.Dacă modelele de la început reprezentau comoditatea, ultimele o reprezentau pe Venus însăși.Acestea erau îmbrăcate în rochii lungi, din mătase, în culori pale cu coafuri lejere.Accesoriile erau de asemenea  specifice Greciei Antice. Cu multe centuri, bentițe, coliere, și brățări în partea de sus a antebrațului.Cu siguranța, evenimentul nu poate fi  considerat o petrecere cu toga!.În ceea ce privește pantofii, uitați de stiletto! Accentul a fost pus mai degrabă pe sandalele gladiator cu toc de tip coloană Ionică.

În cazul în care nu ne credeți, sau din contra, v-am făcut curioși, aveți mai jos prezentarea colecției

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *