Tu ce sandale porti vara aceasta ?

Categories Inspiration

Vara si sandalele merg impreuna precum Gigi si Zayn. Sunt un must in anotimpul fierbinte, cand vrei sa te aliberezi de haine si sa iti lasi corpul sa respire. Mai jos am facut o lista cu 6 tipuri de sandale pe care orice fata le are, le-a avut sau le va avea in garderoba. Alege-ti perechea favorita si pregateste-te sa cuceresti vara !

1.

Acest model cu o curelusa in jurul gleznei este un clasic, adaugand un plus de suport piciorului. Daca alte modele fac femeile sa se simta sexy sau provocatoare, aceste sandale le fac sa se simta sigure pee le si pregatite pentru o zi lunga. Sunt perfecte pentru orice varsta sau stil .

2.

Sandalele cu deschidere la degete sunt clasice si mereu in trend. Iti pune frumos piciorul in evidenta si iti ofera in acelasi timp o sensatie de libertate si racoare. Sunt perfecte pentru zilele caniculare, cand picioarele noastre au tendinta sa se supraincalzeasca.

3.

In comparatie cu celelalte modele, sandalele cu varful acoperit sunt de departe cele mai comode si ofera cel mai mult suport. Talpa este joasa, exista acea curelusa in jurul gleznei si sunt extraordinare daca pedichiura noastra nu este chiar in cea mai buna forma.

4.

Cum sa nu vorbim despre sandalele Gladiator ? Formate dintr-o multitudine de cureluse care urca pana la genunchi, acest tip de sandale ofera suport, in acelasi timp fiind moderne si impunatoare.

5.

Sandalele cu platform incep sa acapareze usor usor piata incaltarilor de vara. Sunt a varianata mai confortabila a tocurilor, vin in diferite forme si culori, cu pretele sau fara, perfecte pentru aproape orice tinuta. Daca esti o persoana relative scunda de inaltime si destul de comoda, atunci acest tip de sandale sunt perfecte pentru tine.

6.

Sandalele cu dantela sunt printre cele mai vintage piese de incaltaminte. Sunt simple, in acelasi timp sofisticare si delicate. Le poti purta atat la o petrecere de seara, cat si asortate la o vestimentatie de zi.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *