Este foarte amuzant să te joci cu machiajul cu sclipici pentru ocaziile speciale, precum un festival. Totuși, sclipiciul nu este atât de ușor de aplicat. În primul rând, alege un sclipici cosmetic, nu unul pentru crafting, apoi testează-l pe o porțiune mică de piele.

 

1. Transformă-ți spray-ul de fixare a machiajului într-unul care îți va da strălucire. Toarnă o pudră de highlighter sau sclipici în spray și amestecă-l bine. Folosește-l apoi ca în mod normal, dar acum look-ul tău va sclipi și mai tare.

2. Folosește vaselina pe post de bază Frankie Grande spune că vaselina este cel mai bun produs pentru a face sclipiciul să stea pe piele. Întinde o cantitate mică de vaselină pe piele, apoi folosește-ți pensula sau chiar mâna pentru a presa sclipiciul.

3. Folosește un spray de păr pentru a obține un gel de sprâncene cu sclipici Grande obține sprâncene cu sclipici punând un spray de păr într-un recipient, apoi adăugând sclipici cosmetic. Pentru a aplica sclipiciul, înmoaie o pensulă în combinație și acoperă sprâncenele.

 

4. Folosește gel de păr pentru a te asigura că nu vei pierde tot sclipiciul. Dacă aplici sclipiciul pe porțiuni care intră în contact cu multe suprafețe , Mia Kennington sugerează să folosești gel de păr pentru a-l fixa. Folosește o pensulă pentru a întinde gelul, apoi continuă prin a tapota sclipiciul.

5. Combină un pigment cu ulei de corp Toarnă uleiul de corp într-un recipient pentru călătorii și adaugă cât de mult pigment vrei. Amestecă și aplică oriunde vrei mai multă strălucire.

6. Transformă lipiciul pentru genele false într-un adeziv care va ține bijuteriile faciale Kennington sugerează să folosești un lipici transparent pentru accesoriile mai grele pentru a te asigura că se vor lipi și ca adezivul să nu fie vizibil.

 

7. Folosește un burete pentru machiaj pentru a obține o ștampilă Taie buretele în forma dorită și folosește un gel cu sclipici, apoi aplică buretele oriunde vrei pe corp.

8. Decorează-ți urechile cu bijuterii Îți amintești cât de grozavi erau cerceii cu adeziv? Îi poți reproduce cu mici decorațiuni și lipici pentru gene false. Aplică o cantitate mică de lipici, apoi presează bijuteriile deasupra.

 

9. Dacă ai curaj, înlocuiește-ți highlighter-ul cu sclipici Michael Anthony, makeup artist, recomandă să amesteci sclipiciul cu un primer. Acesta spune să folosești o pensulă plată, pentru eyeshadow, pentru a aplica sclipiciul. În plus, asigură-te că păstrezi sclipiciul la o distanță sigură de ochi.

 

10. Folosește dezinfectant de mâini drept un adeziv mai puțin lipicios, dar care va dura mai puțin. Aplică dezinfectant de mâini și, cât este încă ud, tapotează sclipiciul. Când se va usca, sclipiciul va fi lipit de piele, dar nu va fi la fel de lipicios ca atunci când folosești alți adezivi.

 

11. Ascunde-ți rădăcinile cu gel cu sclipici Dacă ești la un festival tot weekend-ul și șamponul nu este o opțiune, folosește un gel cu sclipici pe cărarea părului. Aplică-l prin tapotare cu o pensulă de eyeshadow.

 

12. Aplică sclipici peste ruj Anthony recomandă să aplici un ruj cremos (sclipiciul va cădea cu un ruj lichid) și presează sclipiciul cu un deget.

 

13. Folosește o combinație de scotch și ulei de corp pentru a îndepărta sclipiciul Anastasia Durasova, makeup artist, spune că există o modalitate cu care nu vei da greș în îndepărtarea sclipiciului: încearcă să dezlipești cât mai mult sclipici cu ajutorul unei bucăți de scotch, apoi îndepărtează ce a mai rămas cu un cleanser cu ulei. Durasova este contra folosirii unui demachiant pentru machiaj normal din cauza faptului că face sclipiciul să se lipească și mai bine de piele.

 

 

Sursa

Style architect
Fashion editor
Fondator Bucuresti Stilat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *