Jurnalul editorului: V for Vintage #18

Categories Bucharest now

Bună! Am revenit alături de voi după o absență considerabilă. Îmi era dor sa vă împărtășesc din experiențele mele din sfera modei. Zis și făcut! M-am interesat rapid ce evenimente sunt prezente în capitală în perioada asta și am văzut că se apropie o nouă ediție V for Vintage. Am scris într-un articol anterior despre târg (în caz că nu știai deja de el, ceea ce era puțin probabil) apoi am așteptat cuminte ziua cea mare pentru a mă plimba în voie printre umerașele cu haine.

Ziua a început promițător. A fost o zi caldă iar eu eram plină de energie și entuziastă la gândul că urma sa descopăr piese noi, foarte chic. Am zis să mă încadrez în tema așa că am ales pentru outfit-ul meu o pereche de pantaloni, evident, vintage. Cereceii galbeni cu ciucuri au fost cireașa de pe tort și am observat că au atras cateva priviri. Destul despre ținuta mea, altele au fost vedetele târgului. Mă refer la creațiile fresh ale designerilor și la piesele de colecție ce au rezistat de-a lungul anilor. Ca sa pot să vă arăt și vouă despre ce este vorba am luat cu mine și fotograful ce mi-a fost un real ajutor.

Mi-a plăcut să văd că, deși aveam așteptări mari, au fost depășite de realitate. Locația arăta superb, foarte luxuriant iar toată lumea era caldă și zâmbitoare. Mi-am început expediția în zona designerilor de haine și accesorii. Diversitatea este cuvântul cheie aici. Găseai orice, de la piese minimaliste pana la unele complexe cu multe detalii. În partea din față erau expuse elementele vintage, cu o istorie în spate. Mi-a plăcut îmbinarea celor doua elemente, era o armonie vizibilă.

Degeaba vă povestesc eu aici dacă nu vă și arăt despre ce este vorba.

După cum spuneam, locație superbă, haine chic, oameni joviali. Atmosfera perfectă!

 

Bijuterii  ce au trecut de testul timpului, și-au păstrat frumusețea. Mi-a plăcut mult decorul organic pe care au fost expuse.

Splendidele ii brodate manual cu multă migală. Mereu sunt fascinată de finețea lor și fericirea a fost și mai mare să găsesc unele originale din țesătură autentică.

Simplitate în toată puterea cuvântului dar, eleganta se păstrează.

Colecții, colecții! Nu dezvolt prea mult partea asta pentru că vă pregătesc o surpriză. Iar dacă vrei să vezi și alte poze, mă găsești pe Instagram.

Daca nu ai apucat sa ajungi weekend-ul trecut la V for Vintage, stai linista se pregatesc mereu noi si noi editii.

Kisses

Style architect
Fashion editor
Fondator Bucuresti Stilat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *