5 trucuri pentru o ținută de Paști ideală

Categories Inspiration

Ce purtăm de Paști?

Paștele e una din cele mai importante sărbători din an, iar  ținuta pentru această zi trebuie aleasă cu mare grijă.Deși intenția ta este să strălucești, rochia sclipitoare, și machiajul glamour ales pentru petrecerea de Revelion nu sunt o soluție pentru evenimentele din ziua de Paști.

Astăzi vă prezentăm 5 trucuri pentru a avea ținuta ideală, și pentru a avea o zi de neuitat.

1.Soluția universală sunt…

Culorile deschise.Primăvara este momentul ideal să porți pasteluri.Iar dacă nici Paștele nu te face să-ți scoți de la naftalină hainele pastelate, atunci nu știu ce o va face.Indiferent de locația în care mergi, culorile deschise îți vor crea un look primăvăratic, chic și delicat, în armonie cu sărbătoarea.Mai mult, acestea pot fi ușor accesorizate  cu un colier din perle, sau cu o pereche de cercei cât mai mici.Știi cum se spune, less is more.

 

 

 

 

 

2.Când e Paștele…

Nimic nu e mai neplăcut decât să vezi o persoană ce iese în evidență negativ prin ținuta pe care o poartă.Ai grijă ca hainele pe care le porți să fie comode și adaptate ocaziei.Ținuta pentru un gratar cu prietenii va fi diferită de cea pentru un prânz cu (viitorii) socri. Ai în vedere de aseenea că cel mai probabil vei servi un prânz copios. Asigură-te că rochia pe care o porți este suficient de lejeră pentru a-ți permite să te înfrupti în voie din bunătățile tradiționale.

 

 

 

 

 

 

 

3.Mai formal, și mai informal în același timp…  

Este prânzul în familie.Aceasta se poate dovedi o provocare, pentru că bineînțeles vei dori să faci o impresie bună, indiferent că vine vorba de socri, sau chiar de proprii părinți.Încearca sa fii mai feminina decât de obicei si reinventează-te! Evită lucrurile pe care le porți în mod normal și optează pentru ceva colorat-înflorat chiar, și comod. O rochie midi, din matase sau voal ar fi cea mai indicata. Fii eleganta, aranjeaza-te si ieși din zona de confort vestimentar!

 

 

 

 

 

4.Trebuie să fii totuși atentă….

Noaptea de Înviere, atunci când mergi la biserică trebuie să te îmbraci frumos, dar nu trebuie să șochezi prin ținute nonconformiste, exagerat accesorizate.Mizează în schimb pe decență, feminitate, și eleganță. Optează pentru rochii simple, ce urmează linia corpului, în nuante de albastru marin, verde, grena negru sau pastelate.Să ai la la indemana un trenci sau o haina impermaebilă  colorată.Vremea e întotdeauna capricioasa în noaptea de Paști.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5.Nu în ultimul rând…

Poartă ceva nou!Să porți ceva nou cumpărat este una din cele mai vechi tradiții de Paște. Aceasta are rolul de a uni vechiul cu noul. Mai mult,pe lângă faptul că o pereche nouă de pantofi, sau o bluză, te va face  cu siguranță să intri într-o atmosferă de sărbătoare gândește-te cât de amuzant va fi să combini elementele vechi, cu cel/cele de-abia cumpărate, pentru ca la sfârșit să iasă ceva cu totul nou!

Totuși, nu uita!Ținuta nu este decât unul din ingredientele pentru o zi de neuitat.Mai ai nevoie de persoane dragi și de bună dispoziție!

Sărbători luminate!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *