Spring Beauty Trends

Categories Beauty, Inspiration

Îți prezentăm 6 look-uri statement pentru machiaj și păr, care, executate cum trebuie, arată ca și cum nu ar fi implicat un efort prea mare.

1. Color Pop

Când vine vorba despre culorile alese sezonul acesta pentru machiajul ochilor, nu prea ai cum să dai greș. Nu ai cum să greșești nici măcar cu nuanțele de pietre prețioase, precum esmeraldul și safirul! Începe prin a-ți acoperi pleoapele cu un eyeliner cremos și colorat pentru un maximum de opacitate. Apoi, adaugă un eyeshadow asemănător pe întreaga pleoapă. Asortează-ți machiajul cu o coadă de cal sau o coafură care să îți lase fața la vedere.

2. Alege un machiaj grafic

Câteodată, mici schimbări în rutina de make-up pot schimba radical produsul final. În acest caz, în loc să alegi iar tradiționalul cat-eye, continuă linia către colțurile interioare ale ochiului și apoi până la jumătatea genelor de jos. Când vine vorba despre schimbarea coafurii, poți încerca să îi schimbi cărarea, dându-l pe tot pe o singură parte. Astfel, poți obține un vibe de genul “cui îi pasă?” pentru un look care de fapt ar implica multă muncă.

3. Roșul relaxat

Dacă nu cumva ești Von Teese, probabil și tu alegi un ruj roșu doar pentru o ocazie specială, pentru că ar mai trebui să adaugi și un ten perfect pregătit cu tone de produse și un eyeliner negru – este exact opusul unul look relaxat. Dar dacă am încerca să schimbăm asta? Renunță la restul machiajului și poartă-ți părul în genul bedhead. Îndreaptă-ți atenția către buze și încearcă să obți un finnish catifelat și mat, care va fi în contrast cu pielea naturală din jur.

4. Wet flush

Joacă-te cu texturile combinând un blush roz mat cu un gloss și păr ud. Blush-ul este probabil cel mai important produs sezonul acesta și arată mult mai fresh când este mat. Folosește un Beautyblender pentru a aplica blush-ul începând din mijlocul obrajilor și până pe tâmple. Sari peste eyeshadow și mascara, apoi optează pentru un gloss fără culoare. Când vine vorba de părul ud în afara studioului, cheia este să te asiguri că nu este de fapt ud. Alege o spumă care îl va ține în loc, apoi adaugă un balsam fără clătire sau gel.

5. Adaugă sclipire

Dacă ne-am putea întoarce în timp, ne-am investi toți banii în dezvoltarea highlighter-ului. Lumea nu se satură de pielea strălucitoare, iar sezonul acesta îți permite să te învelești în sclipici. Aplică un highlighter cremos pe obraji, pe nas și pe colțurile interioare ale ochilor. Apoi adaugă alt strat. Apoi altul. Dacă încă nu este suficient, folosește o pensulă mică pentru a adăuga un pigment argintiu pe deasupra. La acest machiaj, poți opta pentru o coafură simplă, îndreptându-ți părul.

 

 

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *