Hai si tu la V for Vintage #18

Categories Bucharest now

Ediția cu numărul #18 V for VINTAGE, primul și cel mai mare târg de design românesc contemporan și cultură vintage, conector al inițiativelor locale de design, are loc pe 8-9 aprilie la Grand Hotel du Boulevard. Pentru două zile, intersecția dintre Calea Victoriei și Bulevardul Regina Elisabeta devine loc de întâlnire pentru cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan, vintage autentic, accesorii, bijuterie de autor și design de obiect.

Ei bine, experienta pe care o ai V for VINTAGE este mult mai mult decat una la un targ clasic. Ai contact direct cu cei mai cool designeri, colectionari de piese clasice si cu multi alti oameni din domeniu. Ai un cadru friendly in care poti face o tura de shopping alaturi de prieteni. Pe langa asta pleci acasa si cu haine, accesorii ori obiecte de arta lucrate in detaliu si de o calitate ireprosabila.

Locatia super cool face totul sa fie incadrat intr-o atmosfera cu iz aristocratic ce se imbina cu aerul fresh al creatiilor ce vor fi expuse asa ca, nu rata ocazia sa ai un Insta story de invidiat. Toata imbinarea de arta contemporana cu cea clasica duce la cea mai buna formula ce creeaza o punte intre istorie si nou.

Stii ce imi place si mai mult? Am sa-ti raspund tot eu ca sa nu te tin in suspans. La V for VINTAGE sunt adusi in prim plan si studentii de la Universitatile si Facultatile de Design, atat din capitala cat si din Cluj si Timisoara. Astfel, au parte de sustinere cei ce sunt la inceput de drum dar au un potential urias.

Pe langa toate aceste lucruri ai parte si de cateva surprize. In primul rand va fi un special guest si aici vorbesc despre Laura Hîncu. Ea isi va prezenta colectia Silk Essentials by Laura Hîncu, colectie ce este alcatuita din piese delicate, linii fluide si detalii minimaliste, toate acestea fiind realizate exclusiv din matase naturala. Asadar, feminitatea este la putere.

Ce rost mai are sa-ti spun eu ce se intampla cand poti veni chiar tu sa vezi. Daca totusi nu esti convinsa de cele cateva randuri scrise mai sus, priveste pozele de la editia trecuta.

+ si cele mai stylish fashion bloggers vor fi acolo!

Long story short: 8 si 9 aprilie la Grand Hotel Du Bulevard 

Aici gasesti evenimentul (ca sa poti da going sa stie si prietenele tale pe unde te mai duci).

Kisses,

Sabina

 

P.S Ne vedem acolo!

 

Style architect
Fashion editor
Fondator Bucuresti Stilat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *