Accesoriile verii 2017

Categories Inspiration, Trends

Cu vara apropiindu-se cu repeziciune, magazinele incep sa se aprovizioneze cu accesorii si haine de sezon. Insa stim ce trebuie sa alegem, in functie de tendinte ? Iata cateva piese cu care nu veti da gres in lunile calduroase.

  1. Chokers

Dupa o perioada destul de indelungata in care au fost la moda, majoritatea oamenilor au crezut ca vor disparea la fel de rapid cum au si venit. Insa iata ca nu este asa. Aceste piese ce pot schimba o tinuta complet au defilat pe podium la aparitiile semnate de Gucci sau Roberto Cavalli.

  1. Cercei diferiti

Cine spune ca cerceii trebuie sa fie identici ? Acest trend doreste sa lase in urma tot ceea ce este simetric sis a introduca fascinanta asimetrie. Daca unii designeri schimba modelul cerceilor, altii se joaca doar cu detalii sau culori.

  1. Un cercel lipsa

Daca esti o persoana mai nonconformista, atunci acesta este trendul potrivit pentru tine. Lasa un cercel acasa si poarta doar unul. Cu siguranta nu vei trece neobservata !

  1. Bratarile deasupra cotului

In ultimele luni, bratarile au inceput sa urce din ce in ce mai sus pe brat, creandu-se astfel cel mai cool trend. Daca nu l-ai incercat inca, esti timpul sa o faci.

  1. Bratarile pentru glezne

Sa nu uitam insa picioarele cand vine vorba de accesorii. Atunci cand mergi desculta sau porti o pereche de sandale simple, ce altceva ar putea sa te scoata din anonimat daca nu aceasta piesa ?

 

  1. Brosele in forma de flori

Cand auzi cuvantul “ brosa “ te gandesti la ceva demodat si iesit din uz ? No more ! Acestea au revenit la moda si nu au fost niciodata mai trendy. Si cum se spune “ the bigger, the better.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *