Cum sa te imbraci daca esti mica de inaltime – 6 secrete

Categories Inspiration, Tips&Tricks

Poate dura o anumită perioadă să înveți cum să te îmbraci dacă ești scundă. Având sub 1.60, m-am regăsit foarte des în cabine de probă încercând perechi de jeans amuzant de lungi sau jachete care mă fac să par venită din anii ’80. Dacă empatizezi cu mine, crede-mă că îți simt durerea. M-ai crede dacă ți-aș spune că nu trebuie să fie așa și că nu trebuie să ratezi toate trendurile? Deși cred că trebuie să ne acceptăm mărimile, formele și înălțimile, câteodată putem să ne simțim mai încrezătoare dacă suntem puțin mai înalte. Îți prezint trei street style stars – Miroslava Duma, Lucy Williams și Aimee Song – ca să vezi cum își organizează garderobele și să prinzi câteva sfaturi. Chiar dacă fiecare are un stil diferit de celălalte două, toate evită un anumit outfit: orice cu prea multe straturi.

1. Subliniază-ți talia

După standardele oricui, Miroslava Duma este minionă la înălțimea de 1.44 m. Ea este văzută foarte rar fără un element care să îi scoată talia în evidență. Astfel, ea dă impresia că are picioarele mai lungi, adăugându-și în înălțime.

2. Poartă fuste scurte cu pantofi sau cizme cu vârf ascuțit.

Frumusețea look-ului lui Lucy Williams constă în simplitate. Este un singur element tricotat (în culoarea care arată mereu scump – bej) cu o fustă scurtă neagră, o pereche de cizme scurte și o geantă.

3. Optează pentru jeans mai scurți

Lucy Williams dă impresia că este mai înaltă decât este de fapt purtând jeans mai scurți, cu talie înaltă, care lasă glezna la vedere. Astfel, te face să crezi că are picioarele atât de lungi, încât acei blugi sunt prea scurți pentru ea!

4. Poartă orice tip de pantaloni cu talie înaltă

Când ești scundă, orice cu talie înaltă este un must have. Fie o pereche de pantaloni roșii, asemenea celor pe care îi poartă Aimee Song, fie o pereche de pantaloni palazzo, este sigur că va exista iluzia că picioarele tale sunt mai lungi, scoțându-ți talia în evidență.

5. Croiala este foarte importantă!

Doar pentru că majoritatea costumelor au pantaloni prea lungi sau sacouri prea mari, nu înseamnă că nu le poți purta. Cel mai bine este să îți duci costumul la croitor pentru a te asigura că îți vine ca turnat.

6. Dacă ai dubii, alege o ținută all-black

Ca de obicei, ținutele all-black sunt un go-to pentru fetele scunde. Ghetele negre și pantalonii dau impresia unei înălțimi mai mari decât cea adevărată.

Sursa

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *