Cum sa porti manecile supradimensionate

Categories Inspiration, Trends

Supradimensionatul este noul statement: ochelari și genți mari, umeri proeminenți și, acum, mâneci. Când casele de modă au prezentat topuri cu mâneci foarte lungi, știam deja că urmează o revoluție în acest domeniu. Deși poți obține acest look cu mâneci lungi, am văzut stiluri care te duc la nivelul următor: forme neașteptate și neconvenționale. Trick-ul pentru acest trend constă în funcționalitate (cum te poți mișca delicat la restaurant cu tot materialul acela în plus?).

Am lansat o provocare: Cum porți un top cu mâneci supradimensionate?

Liat Neuman (39):

Unul dintre trendurile mele pentru această primăvară este topul cu mâneci exagerate. Volumul adaugă un oarecare dramatism cămășii mele albe, care altfel nu ar ieși din tiparele clasicului. Pentru a păstra acest look casual, am adăugat o pereche de jeans cu motive florale.

Teresa Yoo (25):

Îți poți trece stilul la nivelul următor atât de ușor primăvara aceasta! Eu am adăugat o bluză cu mâneci în stilul unui clopot pe sub o rochie, dar pentru a păstra ținuta mai casual as adăuga jeans.

Mikayla Kuehn (20):

Detaliile de pe mânecile bluzei îi dau un look super exagerat. Alături de jeans deschiși la culoare și botine, ținuta aceasta va spune tot ce e de zis despre tine.

Krystin Tysire (22):

Pentru a obține un look în genul anilor ’70, mi-am asortat bluza cu imprimeu floral și mâneci în stil de clopot cu jeans și pantofi deschiși la culoare, cu toc. Imprimeul bluzei o face ușor de asortat și accesoriile roz îi scot în evidență modelul.

Sarmistha Goswami (35):

Deoarece acest top este statement de unul singur, l-am asortat cu jeans skinny și niște accesorii colorate. Ținuta este stylish și confortabilă, făcând-o perfectă pentru o după-amiază în oraș.

Laura Mitbrodt (31): Trendul cu mânecile supradimensionate pare să fie peste tot primăvara aceasta. Pentru că mânecile sunt deja statement, îmi place să adaug ceva simplu în partea de jos, precum o pereche de jeans sau o fustă creion.

Sursa

1 thought on “Cum sa porti manecile supradimensionate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *