Ghidul complet pentru un machiaj perfect al ochilor

Categories Beauty, Tips&Tricks

Vrem sau nu sa recunoastem, in fiecare dimineata ne confruntam cu eyeliner-ul, eye shadow sau multitudinea de pensule pentru blending. Ne uitam mereu cu admiratie la acei “ zei “ in ale machiajului pe youtube si suntem mai mult sau mai putin geloase cand vedem ca totul iese perfect din prima incercare. Daca te regasesti in situatia in care vrei sa afli cum sa iti termini machiajul ochilor in cel mai scurt timp, esti exact la locul potrivit. Vei citi in continuare cativa pasi simpli pe care daca ii vei urma cu atentie, nu vei da gres.

  1. Brow Bone/ Highlight: Daca vrei ca sprancenele la care ai lucrat toata dimineata sa iasa in evidenta, adauga un fard mat deschis direct sub spranceana. Efectul este garantat !
  2. Lid : De obicei aplicam fardul direct pe pleoapa, insa in aceasta etapa poti fi mai creativa, utilizand si eyeliner-ul.
  3. Crease : Aplicand un fard de o nuanta mai inchisa decat cel pe care l-ai aplicat pe pleoapa, adaugi dimensiune ochiului tau. Daca ai ochii mici, sfatul meu este sa te joci cu locul pe care aplici si sa il deschizi dupa fiecare miscare.
  4. Outer V : In acest colt al ochiului se vor aplica eyeliner-ul si nuantele cele mai inchise de fard, in forma de V, cu toate ca folosind o pensula potrivita poti “blendui” nauntele in forma de C.
  5. Upper Lash Line : Chiar deasupra ochiului, de unde incep genele, poti aplica o linie subtire de eyeliner sau poti folosi pur si simplu mascara.
  6. Waterline : Linia interioara a ochiului poate fi folosita pentru a completa un smoky eye sau pentru a il face sa para mai mare, aplicand o nuanta pala.
  7. Lower Lashline : Pentru a iti defini ochiul vei aplica sub Waterline un fard de o nuanta asemanatoare cu cea de pe pleoapa.
  8. Tear Duct : Daca vrei un look complet si o privire mai deschisa, in coltul interior al ochiului vei aplica un fard de o nuanta deschisa ori putin sclipici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *