5 reguli de aur pentru fața ta

Categories Beauty, Tips&Tricks

Vremea din ultimele zile a fost o provocare pentru noi toți. Fie că dimineața era atât de rece încât trebuia să ne luăm un pulover gros iar la prânz “muream” de cald, ori că vântul năprasnic ne lua pe sus, știm cu toții cine a avut cel mai mult de suferit. Așa este, PIELEA noastră. Acest organ are datoria să ne protejeze de vânt, căldură sau frig, însă fără ajutor, oare cât va mai face față ? Există pe piața actuală o multitudine de creme faciale, loțiuni, geluri și chiar pastile, dar v-ați gândit vreodata că această abundență face mai mult rău decât bine? În continuare vă voi prezenta 5 pași simpli și rapizi pentru ca pielea voastră să strălucească de sănătate.

#1. Spală-ți fața cu apă caldă ! Aceasta îndepărtează mai ușor murdăria de pe piele și deschide porii, iar crema hitratantă pe care o vei aplica mai târziu va pătrunde mai ușor. Dacă folosești machiaj regulat, sfatul meu este ca după ce tamponezi excesul de apă de pe față cu un prosop curat, să folosești și o cremă de curățare.

#2. Toner. Funcția acestuia este de a continua, respectiv a termina acțiunea de curățare a feței. Doar pui toner pe o dischetă demachiantă și aplici ușor, cu mișcări circulare, pe zonele cu probleme.De exemplu, daca zona frunții și a nasului este uleioasă ( T-zone ) tonerul este un mare ajutor.

#3. Cremă hidratantă. Da, știu, există o mulțime de produse din care să alegi, însă cel mai important lucru de care trebuie să ții cont atunci când cumperi este dacă tenul tău este uscat ori uleios. Este foarte important să folosesti crema adecvată pielii tale, însă ține cont și de momentul zilei. Dacă seara ai nevoie de o crema mai puternică, pentru a fi hidratată pe tot parcursul nopții, dimineata aceasta trebuie să fie cât mai light și neapărat cu factor de protecție solară.

#4. Crema pentru ochi ! Pielea de sub ochi este cea mai subțire și mai sensibilă, de aceea necesită un tratament special. Masează ori tamponează ușor acea zonă cu o cantitate moderată de loțiune hidratantă, continuând cu pleoapa și oprindu-te chiar sub arcadă. Dacă intenționezi să aplici machiaj după, așteaptă câteva minute, până ce crema a fost absorbită de piele.

#5. Bea apă ! Dacă vrei ca pielea ta să fie hidratată trebuie să o ajuti și din interior. Bea cel puțin 2 litri de apă pe zi si mănâncă produse cu un conținut ridicat de apă. Fructele, legumele dar și sucurile naturale, făcute în casă, sunt un echivalent excelent al apei.

Pentru o căutare mai amănunțită vă recomand următoarea pagină.

Ai grijă de tine și de pielea ta până data viitoare ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *