7 Trenduri la care trebuie să renunțăm

Categories Tips&Tricks, Trends

1. Papucii cu blana

Da, dintr-un motiv necunoscut tutror, au fost la modă. Dar acum chiar trebuie să renunțăm la ei. Ne oferă un aer de “Sunt atât de bogat, încât merg doar pe blană, nu las altceva să mă atingă”. Dar acum e timpul să spunem stop!

2. Bluzele cu umerii decupați

Bluzele căzute pe umăr sunt frumoase – și sexy! Și bluzele cu umerii decupați au fost, dar…-au fost. E timpul să renunțăm la ele, 2016 a trecut de mult. Totul începe deja să arate de parcă am tiat niște găuri în top-uri sau rochii, fără un motiv serios. Gata, să spunem stop ruinării acestor bluze si rochii minunate și să ne lipim găurile din umeri la loc.

3. Body-urile cu decolteu și șnur

Am obosit complet să le vedem peste tot, mereu. Au fost sexy, dar acum au devenit doar plictisitoare și exagerate. E ca și când acele șnururi încep să strige după atenție, iar asta nu e de bine.  Body-urile sunt încă drăguțe ( și la modă), și la fel se aplică și acelor șnururi împletite, dar pur și simplu combinația începe să-mi rănească ochii. Acest trend chiar trebuie să ia o pauză- una lungă.

4. Show-urile de moda ale lui Kanye West

Sincer, nu știu ce să spun că este mai rău. Show-ul în general, sau criticii de modă care se plâng de faptul că sunt nevoiți să îl vadă?

5. Blugii mult prea rupți

Moda blugilor rupți nu o să dispară curând, iar asta e de bine, fiindcă tutror ne plac. Însă cu siguranță ați văzut acei blugi cu găuri mult, mult prea mari. Ei bine, da…acela este un lucru la care ar trebui să renunțăm. Dau bani pentru o pereche de blgi, nu jumătate din ea.

6. Fast food fashion

Da, Moschino, ai ghicit! Iubim mâncarea nesănătoasă- cartofi prăjiți, burgeri și orice alt lucru de la fast-food-uri. Dar nu e tocmai ceva ce am purta…preferăm să o mâncăm.

 

7. Arta exagerată pe unghii

Toată lumea adoră arta. Este unică, specială și ne atrage privirea. Totuși, uneori trebuie să avem grijă să nu exagerăm. S-ar putea ca din frumos, să dăm în penibil și nimeni nu își dorește asta, nu? Cred că cel mai bine ar fi să mergem pe motto-ul More is less. E mai safe așa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *