Cum să te îmbraci în funcție de zodie – Partea 2

Categories Inspiration, Tips&Tricks

Așa cum am promis, revenim cu a doua parte a articolului, în care vom prezenta stilurile vestimentare ale zodiilor de Foc și de Aer. Enjoy!

Berbec

Ești o persoană foarte independentă și încerci să transpui acest lucru și în ținutele tale. Iubești culorile și liniile dramatice însă poți foarte ușor să treci de la un stil la altul. Te simți confortabil atunci când combini piese simple, adăugându-le acel “ ceva “ care te va transforma într-un trendsetter. Culorile favorite sunt cele închise ori neon, însă cu cât sunt mai puține cu atât mai bine.

Leu

Pentru o persoană sigură pe sine și foarte încrezătoare, hanoracele mari și pantofii comozi nu își găsesc locul in garderobă. Te vei găsi mai degrabă purtând un out-fit care va vorbi de la sine imediat ce ieși pe ușă. Te simți bine în haine viu colorate, din materiale și texturi diferite, vrei să ieși în evidență prin accesorii sau pantofi. Continuă să fii tu, iar aprecierile nu vor înceta să apară !

Săgetător

Ți se potrivesc printurile și culorile vibrante. Fiind o fire aventuroasă și plină de viață , ținuta reprezentativă trebuie să fie comodă, informală și să nu pară că ai depus prea mult efort. Iubești stilurile din alte culturi, pe care le adaptezi propriului caracter și le transformi în ceva ce îți aparține. Culorile predominante sunt rozul, albastrul roial, portocaliul, nuanțele pământii și albul.

Rac

Îți place să celebrezi feminitatea prin modă, alegând culori calde si tăieturi feminine. Te rezumi la o ținută cât mai simplă, una care să îți pună în evidență personalitatea. Când pleci în călătorie, nu accepți să lași acasă niciun articol vestimentar. Nuanțele predominante sunt cele nude, alături de roșu, verde și albastru.

Scorpion

Atunci când adopți un look îți place să îl păstrezi o perioadă, însă ai grijă să nu devină monoton, adăugând elemente noi și inovatoare. Ești o persoană puternică, misterioasă totodată sensibilă și pasională. Nu ai nevoie de tocuri sau de accesorii impunătoare pentru a arăta cine ești cu adevărat; stilul tău simplu deseori vorbește de la sine.

Pești

Ești o persoană visătoare, deseori găsindu-te cu capul în nori. Preferi materialele delicate, precum mătasea ori catifeaua și ținutele extravagante, pentru o petrecere de seară. Iubești tocurile în toate formele sale, chiar dacă nu le porți atât de des pe cât ai vrea. Stilul tău este unul romantic, pe care îl combini cu succes cu pantalonii și hainele din denim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *