5 trucuri pentru o ținută de gală direct de la premiile Grammy

Categories Inspiration, Uncategorized

Premiul Grammy reprezintă cea mai importantă distincție pe care-l poate primi un artist din industria muzicală, echivalentul Oscarului pentru actori. Astfel, Gala Premiilor Grammy este un eveniment mult așteptat pentru premierea celor mai buni dar și o ocazie de a  străluci pe covorul roșu. Totuși, dacă unii reușesc să impresioneze într-un mod pozitiv prin eleganță și rafinament, alții dezamăgesc prin combinații nefericite.

Astăzi, noi vă propunem 5 trucuri ”furate” de la ținutele vedetelor de la premiile Gramy pentru o ținută de gală fără cusur.

1.Poartă pantaloni

Deși sunt un articol de îmbrăcăminte comod și util, milioane de femei purtându-i zi de zi, când vine vorba de evenimente pretențiose, rochiile rămân favoritele. Oare în cadrul evenimentelor ultra-formale acestea sunt un must sau  pur și simplu  femeile preferă eleganța și opulența ce
aparent numai o rochie ți-o poate oferi?Cântăreața, compozitoarea și actrița  Mya a ales să se abată de la regulă și a purtat un costum  roșu aprins, iar stilul androgin al acestuia a ajutat-o pe artistă să iasă în evidență.Într-o sală plină de rochii, dă pantalonilor o șansă !

 

2.Less is more. Sau nu ?

Este important să găsești un echilibru în cadrul ținutei tale, între culori, modele și texturi.Cum să combini accesoriile într-asa fel încât să nu fie nici prea mult, nici prea puțin? Totuși cântăreața Tori Kelly a reușit ”performanța” de a-și transforma ținuta în prea mult, și prea puțin în același timp.Culoarea rochiei-un verde smarald- este superbă, dar împreună cu multitudinea de valoane… not so much.Adaugă la această combinație și trena, și cu siguranță e prea mult.Pe de altă parte, rochia este mult prea casual, potrivită mai degraba pentru un prânz formal decât pentru decernarea premiilor Grammy.

 

3.Și totuși, îndrăznește                                                                                                         

Doar pentru că trebuie să fii atentă  să nu exagerezi , asta nu înseamnă că nu poți îndrăzni.Și cine poate dovedi acest  lucru mai bine decât Rihanna? Deși nu a urcat pe scenă, anul acesta necâștigând nici un premiu, Rihanna a atras toate privirile.Artista a fost îmbrăcată într-o ținută semnată de Armani Prive: un crop-top portocaliu, ce-i scotea în evidență atât talia zvelă cât și tatuajul egiptean de pe coaste.Spatele gol era completat de o fustă amplă de prințesă, neagră. Combinația striga practic dramatism, asumare, formal, și sexy-exact ceea ce ne așteptăm de la Rihanna.

 

4.Cum să (nu) faci un statement

Să-ți arăți susținerea pentru o cauză la un eveniment precum Gala  premiilor Grammy este un lucru destul de des întâlnit în lumea hollywood-iana.Totuși, cântăreața Joy Villa a dus acest lucru la un alt nivel.Îmbrăcată într-o rochie albastra cu sloganul lui Trump ”Make America Great Again” și cu numele actualului președinte american (ambele brodate cu sclipici), Joy Villa a purtat mai mult un poster de campanie decât o rochie. ”Go big, or go home .You either stand up for what you believe or fall for what you don’t” a scris aceasta pe contul său de Tweeter.

 

5.Ai grijă la proporții

Nu în ultimul rând, poartă doar ce ți se potrivește.Numeroase sunt vedetele care eu ales (și) la acest eveniment  ținute nepotrivite pentru proporțiile corpului lor.Doar pentru că o rochie e frumoasă, de designer, și vine superb pe manechin nu înseamnă că ți se va potrivi și ție.Elle King,cântăreață de muzică rock,nominalizată la 3 categorii a purtat o creație Teuta Matoshi.Din nefericire pentru ea, nu a avut grijă la proporții și ținuta accesorizată cu o centură crem foarte îngustă a lățit-o și mai mult în zona taliei. Mai mult, imprimeul floral atât din partea de sus, cât și din partea de jos, alături  de florile din părul artistei ne trimit cu gândul mai mult la Renaștere decât la un eveniment monden al anului 2017.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *