Cum să te îmbraci în funcție de zodie

Categories Inspiration, Tips&Tricks, Uncategorized

Zodiacul nu afectează doar comportamentul nostru interior, ci și exterior: astfel, fiecare zodie este unică din punct de vedere al vestimentației, punându-și în valoarea calitățile. Acest articol vă va ajuta să înțelegi mai bine stilul fiecărei zodii. Vă vom prezenta acum pe cele de Pământ și de Aer.

CAPRICORN

Ești o persoană independentă si mereu aranjată. Look-ul tău este unul degajat și încerci mereu să pară că nu ai depus foarte mult efort. Îți plac hainele mulate, tăieturile clasice, modelele vintage iar culorile care te pun cel mai bine în evidență sunt negrul, verdele, violetul și griul.

TAUR

Îți place să te simți confortabil însă asta nu te oprește să arăți bine. Îți iubești blugii uzați, pe care îi combini cu cea mai cool pereche de teneși și cel mai colorat colier. Ai capacitatea să combini ușor piesele în culori neutre cu cele cu texturi ciudate și diferite. Preferi fustele, printurile, culorile pământii și pastelurile

.

FECIOARA

Detaliile și perfecțiunea sunt cele mai importante pentru tine. Nu îți plac lucrurile ieftine sau prost făcute. În viață de zi cu zi adopți un look elegant dar practic, unul care să îți pună în evidență femininatea și bunul-gust. Culorile predominante sunt : bej, crem, alb și tonurile naturale.

GEMENI

Hainele tale au tăieturi clasice și sunt foarte comode, însă nu te rezumi la un singur stil. Ești o persoană independentă, totodată foarte încăpățânată, care știe să iasă în evidență prin alegerea unor accesorii inedite. Deseori, alegi să te îmbraci după cum iți dictează emoțiile, și rare sunt ocaziile în care dai greș.

VARSATOR

Ești creativă si originală, energică si amuzantă. Niciodată nu te îmbraci pentru ceilalți, ci pentru a fi tu fericită. Nu îți este teamă să experimentezi, știi ceea ce îți place și te avantajează iar prin încrederea degajată devi ușor un trend-setter.

BALANTA

Iubești armonia atât pe plan social, cât si pe cel al fashion-ului. Culorile și formele simple dar delicate sunt ceea ce te reprezintă și ceea ce îți întregește outfit-ul. Deseori adopți un look bine pus la punct însă mereu găsești piesa de rezistență care să te scoată din anonimat. Din această perspectivă, te poți numi “ Regina mix-urilor”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *