5 moduri de a purta jacheta de blugi

Categories Street style, Trends

Salut, de ceva timp jacheta din denim este printre cele mai versatile articole. Este un clasic si este de inteles de ce. Poate fi purtata intr-o gramada de moduri. Mai multe decat 5, dar nah…

Inlocuieste vesta de ospatar

Un costum de 3 piese este oricum greu de purtat. Te poti risca si poate chiar o sa merite. Dar, cu o jacheta de blugi treci peste riscul de a arata ca un chelner. Vei face un statement dar in acelasi timp vei emana un aer nonsalant.

Inlocuieste blazer-ul

O alternativa inedita a clasicului blazer ce poate atrage chiar mai multe priviri decat un costum clasic. Sezonul de primavara ce urmeaza poti incerca ideea asta mai ales luand in considerare faptul ca e mai dificil sa iti alegi un sacou.

Keep it casual

Stilul “casual” are intelesuri diferite. Faptul ca jacheta asta e asa de versatila iti permite sa o porti oricare ar fi stilul tau. Un tricou simplu sau o camasa din material lejer merg el perfecto.

Layer it up

Pe vremea asta oribila ai nevoie de toate puterile pentru a nu ingheta. Daca nu ai investit intr-un palton destul de gros pentru zonele artice sugerez sa iti intorci privirea la arta layering-ului.

Denim on denim

Asta e cel mai indraznet stil din lista. E foarte usor sa ajungi sa arati asa. Factorul important in a arata -decent- e clar atitudinea. Trebuie sa nu te indoiesti de imaginea ta si sa transmiti incredere.

Va las aici mai multe modele de geci: unu, doi, trei, patru, cinci.

Salut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *