Hello! Nu stiu ce se intampla cu mine in perioada aceasta dar, ma axez in articole in principal pe accesorii. Sper ca si voua sa va placa ramura asta la fel de mult ca si mie. Astazi va prezint superba geanta de blana (nu, nu naturala). Daca tot e frig, am zis sa fie si accesoriile in ton cu vremea de afara. De ce sa fie doar haine de blana?

O astfel de geanta, poate parea “pretentioasa” insa, va asigur ca nu e deloc asa. Poate fi combinata usor pentru un stil casual. Vreau sa fie totul cat se poate de clar. Motivele pentru care ar trebui sa-ti cumperi imediat o astfel de geanta sunt urmatoarele:

  • Arata stylish
  • Este in tendinte
  • E un accesoriu cool
  • Bateria telefonului nu te va lasa la greu din cauza frigului (asta daca il tii in geanta)

Am facut un set ca sa va arat o modalitate de a combina gentuta asta cute. Pastelul si nuantele metalizate sunt inca in tendinte asa ca te poti folosi de ele cu incredere. Despre combinatia fusta peste rochie am scris intr-un articol anterior. Fii atenta cand achizitionezi o geanta de blana sa fie una de calitate, pentru a o putea pastra cat mai mult timp. De asemenea, curatarea poate fi putin dificila daca este o blana cu fir lung. Aceste mici impedimente nu sunt atat de relevante atata timp cat vrei cu adevarat un astfel de element in garderoba. Am tot facut cautari in magazinele online si am gasit aici o geanta cu insertie de blana. Din pacate inca nu au aparut pe piata multe modele.

A voastra,

Sabina

Style architect
Fashion editor
Fondator Bucuresti Stilat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *