Fusta din piele – Articolul vestimentar de care te vei îndrăgosti

Categories Inspiration, Tips&Tricks, Trends

 

De departe fusta din piele este preferata mea în acest sezon. Îmi este greu să mă gândesc la un alt material care să șocheze prin simplitate, să reprezinte luxul chiar dacă nu este sclipitor, și care să poată fii încadrat cu succes atât în ținute elegante cât și în ținute de zi cu zi. Pielea reprezintă echilibrul perfect între modă și confort, de aceea, o fustă din piele, nu trebuie să îți lipsească din garderobă. În continuare am să îți prezint câteva metode de a o stiliza.

 

   Fusta din piele și cămașă

 

Rar mai ai ocazia să găsești două piese vestimentare care să arate atât de bine împreună. Nu contează cât de simplă este cămașa, fusta va da un plus de stil ținutei. De asemenea, dacă alegi o cămașă mai deosebită, sau o porți într-un mod original, cu fața în spate de exemplu, fusta din piele nu va încărca exagerat ținuta. Această combinație este atât de completă încât nici nu mai contează cum o accesorizezi sau ce îți iei în picioare. Orice ai alege, ea va arăta impecabil.

 

   Fusta din piele și puloverul gros

 

Acum două săptămâni îți povesteam despre cum poți purta puloverul iarna aceasta. Ei bine, află că merge de minune în combinație cu fusta din piele. Încearcă să te joci cu volumetriile și asimetriile băgând doar o parte din pulover în fustă, într-o parte sau doar în partea din mijloc. Dacă nu vrei să bagi puloverul în fustă, poți alege să îi sufulci mânecile și să îl combini cu o fustă în linie A. Jocul cu volumele este foarte apreciat în acest sezon, așa că nu îți fie teamă să experimentezi cu ele.

    Împreună cu o maletă

 

Maleta este cu siguranță vedeta acestui sezon. Fusta din piele arată minunat în combinație cu o maletă. Exploatează-ți imaginația și nu alege o fustă neagră. Încearcă una albastră, burgundi, roșie, bej, auriu sau maro. De asemenea, fustele în cloș sau cu pliseuri, arată foarte stylish în această combinație. Dacă vrei să aordezi această combinație pentru o ținută formală, poți alege o fustă cu aplicații din dantelă.

 

 

 

     Fustă și haină lungă

 

Haină la modul generic vorbind. Ea poate fi o jachetă, un blazer, un cardigan, un palton sau chiar blană. Se pare că această combinație stilistică este foarte apreciată. Între noi fie vorba, este și o combinație foarte practică, mai ales pentru că iernile noastre sunt mai aspre decât în alte părți.  Efectul estetic este și mai plăcut dacă fusta este scurtă sau dacă are un croi asimetric.

 

 

     Fii îndrăzneață și alege o fustă cu aplicații

 

Tendințele actuale ne încurajează să ne jucăm cu texturile. Așadar, poți purta cu succes o fustă din piele cu fermoar, o fustă cu aplicații din dantelă, cu aplicații metalice sau o fustă perforată. O fustă deosebită este de dorit pentru că creează o ținută unică și greu de uitat, exact ce îți dorești tu.

Ai văzut, nu e greu să te îndrăgostești de o fustă din piele. Cineva spunea că atunci când nu ști cu ce să te îmbraci, alege ceva roșu. Eu îmi permit să fac o modificare și te îndemn să porți o fustă din piele. Nu ai cum să dai greș!

 

Hadasa

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *