Căciula tricotată-călduroasă şi pufoasă

Categories Inspiration, Tips&Tricks

Bună dragelor! Că a venit frigul şi fie că vrem fie că nu trebuie să ne îmbrăcăm gros, asta nu mai este o noutate. Ce ne facem însă vine vorba de acoperirea capului?  Cui nu i s-a întâmplat măcar o dată să înghețe de frig, dar nici în ruptul capului să nu-şi pună o căciulă pentru că toate minutele petrecute în faţa oglinzii ar fi în zadar? Și dacă credeaţi că purtarea unei căciuliţe tricotate nu mai este la modă, vin astăzi şi vă spun că este unul dintre trendurile acestei ierni. Multe dintre noi nu alegem acest element vestimentar pentru că poate credem că nu ne stă bine sau că nu este în trend. Aţi văzut într-un articol anterior cât de importantă este acoperirea părului, astăzi vin însă și cu o completare.

Cum avem grija de parul nostru aceasta iarna

Căciuliţa tricotată, căci despre ea vă vorbesc  astăzi este un element vestimentar chic , care conferă feminitate şi eleganță oricărei purtătoare. Plină de amintiri ale copilăriei, de pe când bunica ne-o făcea din tricot, aceasta este din ce în ce mai purtată în sezonul răcoros.

image

42c50dd70ef4855a636e7ce8294a8649

dd2aeea79ef51f0dbda593aaa66ca4c8

Poate fi asociată la orice ţinută alături de un fular în ton, acolo unde este cazul. Fashionul pare să pună tot mai mult accent pe accesoriile handmade, iar aceasta se încadrează cu succes printre elementele indispensabile acestui sezon. Ca modalităţi de a o purta, o combinaţie interesantă ar fi cu un pulover tot tricotat sau de ce nu cu o geacă de piele alături de o pereche de pantaloni skinny.

 

sjp-caciuladeiarna-600x900

Cât de spre culori puteţi opta pentru nuanțe închise cele cu tenul mai deschis şi invers. Vă las aici câteva modele interesante:

caciula 1

caciula 2

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *