Fashion Report – BFW Day 3

Categories Bucharest now, Uncategorized

Ziua a 3 a a fost una dedicata concursurilor in mare parte si mai putin prezentarilor de moda. Cand spun concursuri ma refer la Miss Romania si Gala Fotbalului Romanesc (acesta nu prezinta interes pentru mine).

Invitatii au venit in numar si mai mare de data asta. La capitolul acesta organizarea primeste un minus pentru ca nu au avut destule locuri.

In prima parte am urmarit concurentele de la Miss Romania, care au avut mai multe probe, dar ceea ce asteptam cu adevarat era prezentarea noii colectii de la Mineli Boutique, semnata Ionut Glavan. Il consider unul dintre cei mai buni designeri romani de incaltaminte. Entuziasmul spectatorilor, atunci cand au vazut noua sa colectie, s-a concretizat in aplauze (bine meritate).

 

Designer-ul a incorporat excelent noile tendinte in creatiile sale. Aici vorbesc despre catifea, cizmele peste genunchi si elementele epocii victoriene.

mineli

 

 

Broderiile si paietele si-au facut si ele aparitia. Imi place varietatea colectiei pentru ca poti gasi incaltaminte cu sau fara platforma, toc bloc ori cui. In acest fel toate cerintele clientilor sunt atinse.

mineli-2

 

Ne vedem si maine pentru a discuta si despre ultima zi a Bucharst Fashion Week.

A voastra,

Sabina

Style architect
Fashion editor
Fondator Bucuresti Stilat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *