Iarna aceasta ai liber la imprimeuri

Categories Trends

Hello dragelor! După o lungă incursiune prin mallurile bucureştene am ajuns să exclam ,, Iarna asta se poartă imprimeurile!’’ Da, despre imprimeuri este acest articol. După cum probabil şi voi aţi observant, fie că este vorba de buline, dungi , modele înflorate, imprimeuri cu piele de animale acestea au devenit din ce în ce mai preferate in materie de fashiomn feminine.

Astăzi aş vrea să trec în revistă câteva imprimeuri care sunt la modă sezonul acesta şi care cu siguranţă că vor face din outfitul dumneavoastră unul ce nu trece neobservat. Dacă într-un anterior articol v-am dat câteva repere despre ce nuanţe se poartă, astăzi am zis să le vin în ajutor iubitoarelor de imprimeuri. Găsiţi aici articolul cu nuanţele în trend:

Şi că să aveţi o idee despre ce imprimeuri să alegeţi în momentul în care sunteţi în faţă vitrinei cu haine vi le propun pe următoarele:

  1. Bulinele

Fie că sunt buline mai mici sau mai mari, alese după preferinţe, acestea reprezintă imprimeuri clasice, ce ofera finete intr-o formă minimalistă fiecărei ținute.

 

07266-jacheta-dubla-fata-imprimata-cu-buline-h69-bbn-a207c2d8c8-gallery-00-780x900

  1. Carourile

Iarna aceasta aveţi ocazia şi va puteţi asorta hăinuţele cu piese vestimentare în carouri. Acestea pot fi purtate atât în ţinute casual cât şi la ocazii speciale. Nu aveţi nevoie de mult timp la dispoziţie pentru a vă alege vestimentaţia potrivită pentru birou. Puteţi opta pentru o cămaşă albă în carouri cu o pereche de pantaloni şi un sacou office. Uite o camasa draguta si potrivita pentru sezonul rece.

122777-2

3.Dungile

Aici fie că ne referim la dungile orizontale, verticale, în zigzag sau clasice putem spune că nu avem bariere în a le alege pentru diverse ţinute deoarece şi ele sunt printre vedetele acestui sezon. Trebuie însă să ţinem cont de anumite reguli estetice şi să ştim cum să le purtăm dungile în așa fel încât să ne avantajeze. Spre exemplu, pentru persoanele cu o înălține mai mică un truc vestimentar ar fi purtarea unor pantaloni cu dungi verticale. De asemenea dacă kilogramele vă dau bătăi de cap nu este recomandat să optaţi pentru dungile orizontale ci tot cele vericale care alungesc.  Acestea sunt sfaturi care stau la îndemâna simţului comun dar de care trebuie să se ţină seama deoarece astfel de imprimeuri pot ajută dacă sunt purtate corespunzător.adevarul-despre-dieta-pe-care-a-tinut-o-christina-aguilera-cum-a-reusit-de-fapt-sa-dea-jos-kilogramele_3

img_1316

4.Imprimeurile şah

Dacă sunteţi pasionate de şah sau pur şi simplu doriţi să încercaţi ceva nou, puteţi opta pentru imprimeurile şah care cu siguranata va vor scoate ţinută din anonimat.rrr

 

5.Imprimeurile florale

Deşi am intrat în sezonul rece acest lucru nu ne opreşte să păstrăm o părticică din vara cu noi. Şi cum putem face acest lucru mai bine decât să purtăm o eşarfă cu flori, un parton sau un pulover în acest ton.

imprimeuri-5

 

6.Iprimeuri cu piele de animale

Şi după cum bine va aşteptaţi când vine vorba de imprimeuri în materie de fashion, a venit rândul şi celor care imită pielea de animale. Cine n-a purtat măcar o dată un asemenea element? Dacă răspunsul este negative, va invit cu mare drag să o faceţi iarnă această. Aveţi o gama largă de modele din care să alegeţi încât sigur veţi găsi ceva ce vi se potriveşte. Un pulover sau o pereche de pantaloni ce are imprimeuri cu piele de animale pot face din outfitul dumneavoastră unul special.

 

10019429_4

 

Acestea sunt imprimeurile care iarnă această par a face senzaţie. Ce mai trebuie adăugat este faptul că puteţi combină într-o singură vestimentaţie două categorii de imprimeuri. De asemenea puteţi opta pentru un singur element ce conţine imprimeu, cum ar fi un hanorac, un pulover sau chiar o simplă eşarfă.

Cam atât despre floricele, dungi şi carouri pentru astăzi. Sper că acest articol v-a fost de folos în alegerea şi divesificarea garderobei viitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *