Fashion Report – BFW Day 2

Categories Bucharest now, Uncategorized

A venit si a doua zi a Bucharest Fashion Week si, dupa cum am promis, am revenit cu noi detalii. Evenimentul a inceput de data asta la ora 8, iar eu am ajuns cu o ora mai devreme pentru ca nu am verificat update-ul la timp… In acest fel, am avut timp sa iau pulsul locului si sa mai arunc priviri in stanga si-n dreapta ca sa vad ce poarta cei din jur.  Intre prezentarile de moda au fost si cateva momente artistice (cum le numesc ei), care au completat atmosfera. Ba chiar mai mult de atat, la doua dintre defilari, alaturi de modele au urcat pe scena si cantareti consacrati ce au acompaniat prezentarile. Ideea nu e una noua, insa este mult mai intalnita la prezentarile internationale.

Colectia ce a deschis seara a fost Wanda’s Dream. Din pacate nu am reusit sa fac mai multe poze, insa va asigur ca este o colectie reusita. S-au folosit materiale semitransparente ce confera senzualitate, dar clar nu au trecut spre vulgaritate. Am apreciat acest aspect pentru ca s-a pastrat misterul.

wanda

 

Alina Sabau a adus pe podiumul de la Bucharest Fashion Week colectia intitulata Perlecious. A fost evidenta inspiratia din stilul lui Coco Chanel, pana si melodia aleasa a fost una frantuzeasca (Edith Piaf – Non, je ne regrette rien). Tinand cont ca eu in perioada asta am dezvoltat o mica obsesie pentru stilul frantuzesc, colectia asta este printre preferatele mele.

alina-sabau

 

Nausica a adus in prim plan rochiile elegante, potrivite pentru evenimentele glamour. Ceea ce este de apreciat la aceasta colectie este faptul ca piesele sunt purtabile. Multi designeri creeaza haine extravagante ce nu pot fi purtate decat pe catwalk. Paietele si nuantele nude au fost vedetele pe podium in aceasta seara.

nausica

 

Una din colectiile mele preferate este semnata Daiana Melinte. Paleta de culori este redusa doar la alb, dar prin croiala si aplicatii a reusit sa creeze piese vestimentare superbe. Cel mai bine va las pe voi sa vedeti despre ce vorbesc.

daiana-melinte

 

Am incheiat ziua a doua. Ne vedem maine!

A voastra,

Sabina

Style architect
Fashion editor
Fondator Bucuresti Stilat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *