Maleta revine în tendințe

Categories Street style, Trends

Bună dragelor! Cum ne aflăm în plin sezon răcoros, trebuie să ne protejăm cât mai bine de temperaturile scăzute. Şi cum alegerea ţinutei de zi cu zi este o adevărată muncă de convingere cu noi însene, astăzi vă aduc în atenţie un element vestimentar râvnit sezonul acesta. Maleta, căci despre ea este vorba, poate fi considerată indispensabilă garderobei fiecăreia dintre noi. Cu mâneci, fără, tricotate sau nu, maletele fac senzaţie sezonul acesta.

47079_share

Cândva designerul american Halston spunea ,,Maletele sunt cele mai confortabile piese. Ele se mişcă o dată cu corpul tău, îţi flatează trupul prin alungirea siluetei şi accentuarea fetei’’. Eu una îi împărtăşesc părerea şi cred că şi voi odată cu mine. Cred că nu o dată vi s-a întâmplat să vedeţi cât de mult confort oferă această piesă vestimentară. Helăncile, căci aşa se mai numesc, pot fi purtate atât la birou, cât seara în club dacă alegem să le punem accesorii drăguţe.

le-fashion-blog-modern-francoise-hardy-trench-coat-distressed-denim-tereza-kacerova-by-felisha-tolentino-2

Cum să porți o maletă?

Şi că tot vorbeam de venirea sezonului rece, maletele sunt tocmai potrivite prin gulerul înalt pe care îl au. În continuare, vă voi da câteva idei în care puteți purta maletele, astfel încât să o faceți cu stil. O primă variantă ar fi aceea de a purta maleta cu o pereche de blugi evazaţi, accesorizată simplist cu un colier lung.coliere-maxi-1-447x570

O altă variantă ar fi purtarea unei malete albe cu o pereche de pantaloni office şi cu un sacou de culoare închisă. Pentru un plus de culoare puteţi încerca o maleta vişinie cu o pereche de pantaloni cafenii. Contrastul dintre cele două piese vestimentare cu siguranţă nu va rămâne neobservat.De asemenea, puteți încerca și helăncile cu dungi asociate cu o pereche de blugi  skinny.

 

Maleta este cunoscută prin eleganta şi fineţea pe care o conferă purtătoarei. În mod minimalist şi simplist aceasta poate face din orice ţinută una în care să te simţi atât confortabil cât şi feminină.

Puteţi opta pentru combinaţii de malete cu o fustă midi A line, sau cu o pereche de pantaloni boyfriend. Lejeritatea pe care aceasta o conferă purtătoarei este cunoscută de toată lumea.

641-970

Daca aveți  impresia că purtarea unei malete vă va limita in accesorizarea acesteia, vă anunț exact opusul. Maletele chiar dacă au acel guler, permit purtarea unor coliere atât opulente, cât și discrete.

oliviapalermostatementnecklaceflowerstatementqp85w9md45lx

 

Despre maleta și cum o puteți purta, cam atât pentru astăzi, dragelor. Sper că v-am fost de folos prin sfaturile date și vă aștept zilele viitoare cu alte idei despre ce se mai poartă iarna aceasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *