Top 5 culori în sezonul răcoros

Categories Trends, Uncategorized

Bună dragelor! Aşa cum v-am promis dăţile trecute, am revenit astăzi cu un articol referitor la culorile care se poartă iarna această. După o lungă documentare a nuanţelor preferate pentru sezonul răcoros, am ales să fac un top al celor 5 culori preferate de majoritatea designerilor de modă.

De ce un top?

Pentru a nu înşira o paletă prea lungă de culori şi pentru a vă uşura munca de căutare, am zis ca un top 5 va fi la îndemâna oricui.

După cum bine ştim fiecare culoare transmite o stare, ce o induce automat şi purtătorilor acesteia. Acest lucru îl ştiu foarte bine psihologii, însă a fost aflat şi de către marii designeri vestimentari. Cred că nu o dată vi s-a întâmplat ca atunci când sunteţi într-o stare de fericire să alegeţi haine colorate, cu diverse imprimeuri, iar când sunteţi mai triste, negrul albul şi griul să-i facă simţită prezenţa şi în vestimentaţia voastră. Mie una, mi s-a întâmplat şi chiar de multe ori!

Să vedem acum, care sunt nuanţele recomandate spre purtare în iarna aceasta:

  1. Culoarea Riverside

Încadrându-se în topul culorilor preferate anul acesta, riverside este de fapt acea nuanţă de albastru închis , dar uşor estompat. Aceasta conferă purtătoarei o anumită prestanţa şi eleganță, tocmai datorită intensităţii şi profunzimii sale inedite. Asociată cu alb poate face din ţinuta dumneavoastră una potrivită  pentru birou.

 

1462456676_1

  1. Culoarea Sharkskin

 

Dacă aţi fost vreodată pasionate de poezia bacoviană, acum aveţi ocazia să o transpuneti şi în vestimentaţia dumneavoastră. Dacă prefeati un look clasic, ce pune accentul pe sobrietate şi mai puţin pe extravaganţă, puteţi alege aceasta nuanță.

6-ce-culori-se-poarta-toamna-iarna-2016-2017

  1. Culoarea Aurora Red

Romantism, senzualitate şi fineţe, aşa se defineşte următoarea nuanţă din topul de astăzi. Aurora Red poate face din outfitul dumneavoastră unul care chiar ,, iese din mulţime’’. Acest roşu aprins  poate fi purtat singular, însă îl puteţi combina şi cu nuanţe de sharkskin sau alb.

rocu

  1. Culoarea Warm Taupe

Cum v-am promis dăţile trecute, voi trece în revistă şi una dintre culorile calde şi anume cea Warm Taupe. Aceasta este una dintre culorile îndrăgite de mari case de modă, ce nu au stat pe gânduri în a o introduce în modă sezonului acesta. Warm Taupe mai este cunoscută drept culoarea cafelei cu lapte şi se potriveşte oricărei nuanţe de piele. Pentru un uşor contrast, acestă culoare poate fi pusă în evidenţă de tinerele care au pielea uşor închisă la culoare. Pentru o ținută inedită puteți încerca un palton  in culoarea warm taupe, la care adaugati o pereche de pantaloni negrii si o camasa pe corp.

culori-la-moda-1

 

5.Culoarea Spicy Mustard

Dacă vreţi să încercaţi ceva mai nonconformist, vă recomand culoarea Spicy Mustard care prin excelenţă poate fi atribuită toamnei. Transmiţând căldură şi optimism, aceasta poate fi purtată fie la evenimente, în rochii de seară elegante, dar şi ziua la birou. Poate fi asociată cu negru tocmai spre a o pune în evidenţă.

yellow-catwalk-1024x768-1

Acesta a fost topul propus astăzi, celor care în sezonul acesta vor să facă din outfiturile lor mai mult decât simple elemente de vestimentaţie.

În concluzie, având în vedere sfaturile mai sus prezentate, va invit să începeţi terapia prin culoare, încă din momentul în care va alegeţi hăinuțele în fiecare zi.  Şi nu uitaţi, culorile pe care alegeţi să le purtaţi vă pot schimba întreaga stare de spirit fără să va daţi seama.

Până data viitoare, toate cele bune!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *