Bucharest Fashion Week – Winter 2016

Categories Bucharest now, Uncategorized

Cel mai important eveniment din industria modei se apropie! Dupa cum scrie si in titlu, este vorba de Bucharest Fashion Week. Va asigur ca e un eveniment ce nu trebuie ratat! In fiecare an, publicul a regasit creatii ale designerilor consacrati ori a descoperit noi talente.

In acest an, zilele de 1 – 4 decembrie vor deschide sezonul de iarna cu noile trenduri aduse pe podium de nume mari ale modei. Iata doar cativa dintre cei ce-si vor prezenta colectiile: Andreea Dogaru, Eugen Olteanu, Cristiana Maria Purdescu, Laura Olteanu.

Cea de-a 26-a editie vine si cu multe alte surprize. Pe langa defilarile glamour vor fi si decernarile premiilor din cadrul Top Model Romania si Romanian Fashion Awards.

Ceea ce am scris in randurile de mai sus sunt doar detaliile tehnice, daca le pot numi asa, dar ceea ce conteaza cu adevarat sunt atmosfera si oamenii. Cu siguranta vei gasi cel putin o piesa vestimentara care sa-ti starneasca interesul deoarece am incredere in designeri si in creativitatea lor. Pentru mine acest show a demonstrat mereu ce inseamna stil si fashion de inalta calitate.

 

Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Mai multe gasiti pe pagina de facebook a evenimentului. 

P.S See you there!

Sabina Croitoru
Style architect
Fashion editor
Foundator Bucuresti Stilat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *