Incaltamintea potrivita pentru petrecerile din sezonul rece

Categories Tips&Tricks, Uncategorized

Hello, again! Stateam cu o ceasca de cafea langa mine cautand noi subiecte interesante pentru articole, cand am realizat ca se apropie perioada sarbatorilor. Si ce inseamna acest lucru? Petreceri! Aici intervin doua parti: cea buna pentru ca te distrezi alaturi de cei dragi si cea mai putin buna, in care incerci sa iti alegi o pereche de incaltaminte care sa se asorteze cu rochia aia superba pe care tocmai ai cumparat-o. Dilema este ca afara sunt putine grade dar noi tot vrem sa aratam elegant, indiferent de situatie. Asa ca hai sa vorbim despre alegerea pantofilor potriviti in astfel de situatii.

Alege botine!

Sandalele au iesit de mult din discutie, iar cizmele clar nu ar fi o alegere buna decat daca iesi la o cafenea cu prietenele. Botinele cu toc pot fi salvatoare, atat pentru tinuta cat si pentru picioarele tale care nu iti ingheata pana la locul petrecerii. Uite aici si aici modele tocmai bune pentru outfit-uri de efect.

Tocul bloc

Indiferent ca vrei un pantof ori alt tip de incaltaminte, nu te aventura spre tocul cui. Un toc solid iti va asigura mai multa stabilitate si nu vei arata stresata la fiecare pas pe care-l faci, de frica sa nu aluneci (chiar daca aceasta posibilitate exista si daca nu ai toc). Gasesti aici si aici doua perechi potrivite pentru tinute de petrecere.

Cizmele de catifea

Nu doar ca vei arata stilat, dar piciorul va fi scos in evidenta. Un alt plus este faptul ca le poti asorta si cu o tinuta casual, deci nu le vei purta o singura data apoi raman intr-un colt din dulap. Cizme gasesti aici si aici.

Style architect
Fashion editor
Fondator Bucuresti Stilat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *