5 tendințe din moda străzii care se păstrează și în 2017

Categories Street style

Trendurile vin și pleacă dar stilul străzii din ultimele câteva luni este încă foarte actual. Tendințele din New York, Milano și Paris ne arată deja ce vom purta din nou în primavara / vara anului 2017. Deci, ce mai e la modă?

  1. Haine roșii

De la nuanțe de foc la tonuri închise, roșul a fost fără îndoială culoarea fierbinte a sezonului. Purtat din cap până în picioare, roșul a creat un aspect îndrăzneț și fermecător. Unele dintre doamne chiar au decis să adauge pantofi roșii! Pantofi, bijuterii, ochelari de soare, păr și machiaj, toate au căzut în fundal pentru a face loc acestei saturații a culorilor.

moda-strazii-1

  1. Pantaloni și fuste din piele

Deși pielea merge de obicei pe partea de moda „wild”, în acest sezon s-a regăsit într-o combinație mai cuminte. Combinată cu bluze elegante sau, dimpotrivă, cu hanorace sport, pielea s-a încadrat perfect într-un trend modern și relaxat. Cheia pentru a te încadra în această tendință a străzii este forma hainelor purtate: piese care se potrivesc, dar nu sunt strânse pe corp.

moda-strazii-2 

 Umeri goi

În acest sezon, stilul străzii s-a axat și pe dezgolirea umerilor. Fie că purtau rochii simple, topuri elegante, paiete sau chiar tricotaje, aceste stele ale stilului modern știau că trebuie să-și dezgolească umerii ca să fie la modă. Sexy într-un mod neașteptat, acest tip de outfit feminin poate fi perfect pentru noua voastră garderobă.

moda-strazii-3

  1. Mâneci XXL

Când vine vorba de moda, proporțiile sunt importante. Dacă haina este “în proporții” sau “disproporționată”, acest lucru poate face o mare diferență în aspectul general. In timp ce siluetele supradimensionate au fost un trend puternic de ceva timp, ele au rămas în mare parte neschimbate, oferind o formă largă și lungă. În acest sezon, adeptele stilului străzii se distrează cu proporțiile și favorizează mânecile extra lungi. La acest trend neconvențional și ciudat, mânecile se extind mult dincolo de încheietura mâinii și chiar acoperă mâinile. La urma urmei, cine are nevoie de mâini?

moda-strazii-4

Fuste midi plisate

Dacă hainele cu mâneci XXL nu sunt pentru voi, ce ziceți de o fusta midi plisată? Având un minunat farmec retro, această tendință feminină este aici și va rămâne pentru o vreme. Indiferent dacă preferați un aspect retro sau modern, această fusta merită încercată. Purtați-o cu o cămașă, un top, o jachetă sau orice altceva! Doar asigurați-vă că aveți una în garderobă.

moda-strazii-5

 

Style architect
Fashion editor
Fondator Bucuresti Stilat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *