Lejer și nonconformist – Stilul oversize

Categories Street style, Uncategorized

Bună dragelor, am revenit astăzi cu un articol proaspăt special pentru voi!Să vedem despre ce este vorba! Cred că fiecăreia ni s-a întâmplat că mergând pe stradă, în metrou sau la birou să vedem în jurul nostru haine supradimentisonate. Pulovere, paltoane, pantaloni sau cămăşi totul în jurul nostru parcă ia alte proporţii. Însă da, după cum poate v-ați dat seama anul acesta s-au purtat elementele vestimentare cu două numere mai mari, iar odată cu venirea sezonului răcoros, hăinuţele groase nu fac o excepţie.

Acest stil aparent nou are o vechime considerabilă de peste cinci decenii când modelul Balenciaga a avut curajul de a reprezenta acest stil cu adevărat îndrăzneţ şi plin de nonconformism.

Ani de-a rândul s-a purtat şi încă se mai poartă ţinutele pe corp, însă cum moda se defineşte prin schimbare şi inovaţie, iată-ne astăzi la polul extrem în care stilul oversize a revenit printre preferinţele sexului frumos.

6cfcc2b1e91af00b0474220df8857f231432d9aa51e13acecbe72771236ca6c4

Fie că vorbim de un pulover supradimensionat, o cămaşă cu câteva numere mai mari, un palton larg sau o rochie oversize, acestea pot face orice outfit să arată surprinzător. De recomandat este ca cele menţionate anterior să fie combinate cu alte elemente vestimentare pe corp. Cele cu mai mult nonconformism pot alege ca întreaga vestimentaţie să fie oversize.

baggy-trend

    De ce să alegi acest stil? 

Şi că tot am vorbit despre acest stil, să vedem acum ce are el special:

–              îţi conferă lejeritate şi senzaţia că pluteşti la propriu în hainele purtate

–              îţi dă un aer de optimism şi încredre în propria persoană

–              te diferenţiază de majoritate prin depăşirea barierelor ,,normalului’’ în vestimentaţie

–              îţi dă posibilitatea de a ascunde posibilele imperfecţiuni corporale

–              vei atrage toate privirille

14

Ca nuanţe folosite poţi opta pentru culori pastelate care iarna aceasta au început să se poarte( voi discuta într-un articol şi despre acest subiect). Spre exempu contrastul dintre un cardigan alb alături de o pereche de pantaloni şi o bluză neagră vor scoate cu siguranţă ţinuta dumneavoastră în evidenţă.

main-original-585x0-1

Cam atât pentru astăzi dragelor, sper ca v-am dat câteva idei de cum a-ți putea iarna aceasta sa va îmbogățiți vestimentația.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *