Style Icon – Audrey Hepburn

Categories Inspiration, Uncategorized

Am ales acest style icon in mod subiectiv. Pentru mine este un model si o sursa permanenta de inspiratie. Sper sa gasiti si voi, macar in mica masura, inspiratie pentru noi tinute. Un astfel de nume sonor nu mai are nevoie de prezentare. Audrey a fost intruchiparea feminitatii si a elegantei. Simplitatea sa a fost in echilibru cu spiritul si totul era completat de zambetul ce-l purta mereu.  A avut un look impecabil cu fiecare aparitie, fiind o imagine a stilului anilor 50.

Piesele specifice erau rochiile ce evidentiaza talia, pantalonii 3/4 si pantofii josi . A obisnuit publicul cu tinute clasice chiar daca nu neaparat conservatoare penru perioada respectiva. Mari creatori de moda au realizat special pentru actrita colectii intregi, despre care aceasta afirma ca erau hainele in care se simtea cel mai bine. Nu era vorba doar de lux, ci de faptul ca astfel isi putea transpune personalitatea in hainele pe care le poarta si se putea simti ea insasi.

 

audrey coat

gown

dock

gown 2

audrey nature

Stilul sau este unul usor de reprodus. Uite cateva exemple de articole vestimentare de care ai nevoie:

Little black dress

Fusta in forma de A

Camasa alba 

Pantaloni negri

Palton negru

 

Style architect
Fashion editor
Fondator Bucuresti Stilat

2 thoughts on “Style Icon – Audrey Hepburn

  1. Buna, Sabina.
    Imi plac mult articolele tale si voiam sa te intreb daca ai facut vrun curs de moda si daca da, care, fiindca as vrea sa merg si eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *