Cum porti clasicul tricou alb

Categories Tips&Tricks, Uncategorized

Buna, dragelor! Am ales pentru astazi un subiect simplu dar  va asigur ca merita dezbatut. Cu toate avem acel tricou alb in dulap (poate chiar mai multe) si de multe ori ramanem in pana de idei cand vine vorba de crearea unui outfit cu el. Am sa va propun cateva abordari ce sper sa va inspire.

slip dress

Rochia furou, un must-have al acestui an isi continua aparitiile si in sezonul rece. O astfel de rochie din satin poate fi purtata peste tricou si o pereche de jeans si o jacheta peste daca este cazul. Voila! Un look proaspat ce are la baza o piesa clasica.

black&white

Keep it simple! Alb si negru este mereu o combinatie stilata. Poti opta pentru un costum sau sa combini un blazer cu o pereche neagra de jeans. O astfel de tinuta casual poate fi usor adaptata la una de seara daca adaugi accesorii precum un inel ori o bratara masiva.

pants

Daca alegi o piesa simpla, adauga alta statement care sa contrasteze, cum sunt acesti pantaloni. Poate fi un model inedit dar in acelasi timp si o textura opusa de cea a tricoului. Poti face multe combinari de culori, dar ceea ce conteaza este sa accesorizezi in concordanta cu locul in care mergi.

Sper ca si astazi v-am inspirat. A voastra,

Sabina

Style architect
Fashion editor
Fondator Bucuresti Stilat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *