Camasile versatile

Categories Street style

Hello! M-am gandit ca pentru astazi sa iti arat ce aparitii au mai fost pe strazile marilor orase. Da, camasa e o piesa vestimentara bine cunoscuta, dar nu mai este cazul sa te limitezi. Poart-o in moduri cat mai inedite si incearca forme si culori neobisnuite. Exprima-ti personalitatea cu fiecare aparitie!

dress-shirt

Camasi la puterea a doua. Pentru o astfel de combinatie poti accesoriza dupa bunul plac si sa te joci cu paleta de culori. Pentru zilele reci inlocuieste sandalele cu o pereche de cizme peste genunchi si un pardesiu gros si esti gata de plecare.

camasa-pijama

O tinuta ce poate fi potrivita atat pentru zi cat si pentru o iesire seara cu prietenele, este cea ce contine o camasa-pijama. Simplitatea sa iti ofera o aliura pariziana iar asortata cu o fusta cu talie inalta vei fi atrage cateva priviri. Nu uita de pantofii cu toc deoarece alungesc silueta si vei avea o postura mult mai buna.

oversized-shirt

Camasa clasica alba oversized poate fi combinata cu un crop top pentru un stil relaxat. In partea de jos ai o varietate de optiuni. De la fusta din bumbac la jeans, totul ramane la agerea ta pentru a-ti accentua stilul personal.

Eu sper ca te-am inspirat si astept sa ne mai „intalnim” cat de curand! A voastra,

Sabina

Style architect
Fashion editor
Fondator Bucuresti Stilat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *